کد خبر: ۱۴۰۱۰۱

سوشا مکانی؛ باب اسفنجی قمارباز لیدر اغتشاشات در ایران شد!

سوشا مکانی؛ باب اسفنجی قمارباز لیدر اغتشاشات در ایران شد!

به گزارش دیلی فوتبال؛ سوشا مکانی دروازه بان پرحاشیه ایرانی پس از آنکه وعده هایش در خصوص تبدیل شدن به «بهترین گلر ایران و آسیا» تحقق یافت حالا وعده براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران در پی اغتشاشات اخیر در برخی شهرهای کشور را داده است.

این دروازه بان که مقامات لیگ نروژ پس از اثبات تبانی علیه تیم خودی برای کسب سود از قمار در سایت های شرط بندی فوتبال او را از حضور در میادین ورزشی محروم کردند مدتی است ورزش را کنار گذاشته و «تئوری های سیاسی» مطرح می کند!

عجیب اما واقعی؛ رسانه های معاند که برای پیشبرد اهداف ضد ایرانی خود به هر ریسمانی چنگ می زنند در اقدامی عجیب که با تمسخر کاربران شبکه های اجتماعی نیز مواجه شد به فرد معلوم الحالی مانند سوشا مکانی تریبون داده و با او به گفتگوی سیاسی پرداختند.

در پی بالا گرفتن آتش اغتشاشات در برخی شهرهای ایران چهره های ورزشی خارج نشین از جمله علی کریمی به حمایت آشکار از اغتشاشاگران علیه امنیت ملی ایران پرداخته اند که با واکنش های منفی گسترده ای از سوی مردم مواجه شده است.

هرچند اقدامات آشوب طلبانی علی کریمی با واکنش های مردمی مواجه شده و بارها جریان مردمی دروغ های مجازی این بازیکن پیشین را برملا کرده اند، اما صحبت های سوشا مکانی [که با جستجوی ساده در گوگل اولین پیشنهاد این موتور جستجو باب اسفنجی است] را چندان جدی نمی گیرند و به بازنشر تصاویر او با شلوار باب اسفنجی اکتفا کرده و قضاوت را به مخاطبان می سپارند.

برچسب ها: سوشا مکانی
ارسال نظر
نظرات شما
مهدی قربانی طهرانی نژاد
-
۰۶:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
سوشا بچه جون بدو دنبال توپ بازیت مثل علی کریمی ، شماها بهترین فوتبالیست تاریخ ایران هم باشید که نیستید نمی‌تونید سیاستمدار و صاحب نظر باشید چون رشته شما توپ بازیه نه بیشتر ، خودتو ضایع تر نکن سوشا
پاسخ
مجید
-
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
بالاخره زندگی تواروپاخرج داره.اینم جزءقمارکاردیگه ای بلدنیست اینم میخواد ازاین کلاه نمدی براخودش درست کنه وپولی بزنه به جیب مردیکه وطن فروش وناموس فروش.. نمک نشناس
پاسخ
سید
-
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
مقصر کسانی هستند که به این اراذل و اوباش امکان حضور در بازیهای بزرگ را میدهند فوتبال یا هر ورزشی زمانی به درد یک ملت میخورد که بتواند آبروی مردمش را ارتقا بدهد
پاسخ
حسام
-
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
اون بدبختی که میره با این کوتوله مصاحبه میکنه باز چقد بدبخته. این یارو وقتی آدم بود کسی آدم حسابش نمیکرد حالا که انگل شده
برو بچه ک....برو عمو جون
پاسخ
محمد
-
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
من از شخصیت فوتبالی سوشا مکانی خیلی بدم میاد ولی سگ در خونه اش از همه نوکران و جیره خواران حکومت باشرف تره
پاسخ
م و
-
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۳
سگ کی باشی آسیبی به کشور بزنی خودتو طرفداران لایق سطل اشغالی بچه حرمله....
پاسخ
علیرضا
-
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
پس با همون سگ محشور بشی وطن فروش :)
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟