فوتبال ایران
فیلم| رضا شکاری را محروم کنید تا مجبور نباشد فوتبال بازی کند!

به گزارش دیلی فوتبال؛ رضا شکاری، بازیکن تیم گل گهر سیرجان در مصاحبه بعد از بازی با تراکتور در هفته شانزدهم لیگ برتر و در اظهاراتی عجیب مدعی شد: اوضاع مملکت خوب نیست و به اجبار فوتبال بازی می کنیم!
اکنون دیلی فوتبال به مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که در خصوص حواشی بازیکنان چه داخل و چه خارج از مستطیل سبز عموما در خواب زمستانی هستند توصیه می شود این مرد جوان پرحاشیه را محروم کنند تا دیگر مجبور نباشد فوتبال بازی کند.
بنظر می رسد رضا شکاری که مدعی است وضعیت مملکت خوب نیست، اگر مدتی خانه نشین شود و منتظر باشد تا اوضاع کشور هم به ثبات دلخواه او برسد، شور و شوق بیشتری برای بازی در زمین فوتبال پیدا خواهد کرد.
- بیشتر بخوانید:
- نفت مسجدسلیمان بازنده اعلام شد، ملوان صعود کرد
فیلم مصاحبه رضا شکاری بعد از بازی گل گهر سیرجان و تراکتور را در دیلی فوتبال تماشا کنید.






همانطور که ملاحظه میکنید ورزش اصلا سیاسی نیست
اسب ها هم پرنده هستند
فقط نمیدونم چرا این کسانی که تو ورزش و هنر اصرار دارند با دو پهلو حرف زدن خودشون رو عزادار نشون بدن، چرا از پولهای میلیاردی و رقص تو پارتی و شادی تو رختکن نمیگذرن
عزیزم لااقل یه ماه عزادار بمون
برای کمرت خوب نیست این همه عزاداری
دمت گرم آقای شکاری که درد مردم رو میفهمی زنده باشی
حرف حقه
این مدت این همه مردم زدن کشتن حالمون واقعا بده
آره اقا چون ۴ تا انگل برانداز به هلاکت رسیدن باید بشینیم در دیوار نگاه کنیم هیچ کار نکنیم
وقتی با دایی برخورد نمیشه این ها میان بیرون جفتک پرونی
ایا وضع مملکت از این بدتر هم بوده؟! انهم در قرن ۲۱ و در زمان صلح! ایا کشور در جنگ است!؟ البته منظورم جنگ واقعی مثلا دوکشور است ؛ نه جنگ خیالی خودساخته! .گوشت کیلویی تا ۳۵۰ هزارتومان!! دلار۴۵هزارتومان! پیاز۲۵ هزار تومان!! بک جفت کفش مناسب ۲ میلیون تومان!! هرکی هم حرف بزنه متهم به اغتشاشگر و جاسوس بیگانه میشود!! یعنی وضع عادی است؟!!
چه قدر وقیحن!!
تو وقت قرار داد گرفتن خوب نیقت بازه
الان میگی نمیخای کار کنی؟
والا مام میخایم بدون کار بهمون پول بدن ولی مجبور میکنن نامردا
چ دنیای عجیبی شده والا!
عه حاجی اصلا حرفت قبول نداریم وضعیت اقتصادی ک خیلی عالیه چشم بصیرت میخواد تا از این وضعیت اقتصادی و قیمت دلار و سکه …لذت نبرد.
بدبخت بعد از خیالبافیهای براندازی حالا دچار افسوردگی روحی شده
بدبخت آدمهایی باافکارتوهستند
بیچاره هم آدم هایی مثل تو هستند
دیلی فوتبال تو چرا حالا اینقدر فشار اومده بهت ؟!
فشار به شماها آمده که کاری ازپیش نبردیدحالاباز بایک حرف غیرفوتبالی میخواهید دوباره یکعده رو بیارید وسط میدان. فقط حواست به محاربه باشه. ازماگفتن
به تو مربوطه ؟