منهای فوتبال
فیلم| سکانس سانسور شده متری شیش و نیم

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ سعید روستایی کارگردان «متری شیش و نیم» با انتشار یک فیلم در اینستاگرام از سانسور سکانس پایان بندی این اثر خبر داد.
در این ویدیو که سعید روستایی در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته، کارگردان فیلم سینمایی متری شیش و نیم نوشته است: سکانسی که از پایان بندی متری شیش و نیم حذف کردند؛ بی دلیل و بی منطق!
فیلم سکانس سانسور شده متری شیش و نیم که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






چقدر دیالوگ های فیلم های آقای سعید روستایی قابل تأمل، من تا به حال دیالوگ اضافه و بیخودی تو فیلم های ایشون ندیدم، امیدوارم مثل الان همیشه بدرخشن.
فشاری شدن چون واقعیت رو گفته
با سلام خدمت آقای روستایی
ممنون ازتون که این بخش رو منتشر کردید
هیچ عیبی نداره که سانسور شده
بذار بازم بشه
فقط همه کارگردانها کاش این موارد رو منتشر کنن
بعدش میبینیم و وصلش میکنیم به خاطراتی که از فیلم داریم و در لحظه الان میشه انگار که سانسور نشده بوده
بله دیگ جمهوری اسلامی یاد گرفته جمله های حق رو فقط سانسور کنه
چند روز پیش خبر شهادت افسر نیروی انتظامی در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر منتشر شد.
تعدادی از دوستان قدیمی من در این راه کشته شدند و خیلی از ماموران و مقامات از این راه بار خود را بستند و راحت زندگی میکنند.
تجارت پر سود مواد مخدر برای قاچاقچی و مامور پاکدست با گلوله تموم میشه و برای مقامات با گل و شیرینی و ترفیع.
متاسفانه همین طور است ما خدمت کردیم و جان دادیم اما منافع کلان و خیلی کلان آنرا مافیاها در امنیت کامل بردند و خوردند،،، درحقیقت امنیت برای آنها بود،،، نه جوانان که بتوانند در امنیت کار کنند و ازدواج کنند،، الان جرات دارند حرف ازدواج بزنند، واقعیت بسیار تلخ است،،، خیلی زهر ماره
نظری ندارم