منهای فوتبال

فیلم| عادی سازی روابط دختر و پسر در سنین پایین کار درستی است؟

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از توضیحات استاد دانشگاه تهران درباره عادی سازی روابط دختر و پسر در سنین پایین بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو از برنامه تلویزیونی بدون توقف که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، حمید حبشی استاد دانشگاه تهران مسئله جوانان مبنی بر عادی سازی روابط دختر و پسر در سنین پایین را پاسخ می دهد.

فیلم عادی سازی روابط دختر و پسر در سنین پایین کار درستی است؟ که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم توضیحات درباره روابط دختر و پسر در سن پایین

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

یک دیدگاه

  1. آقای به نسبت محترم استاد دانشگاه…خودت میگی تجربه…این که شروع کنه به درک کردن جنس مخالف از همون اول و روحیات و ویژگی های جنس مخالف رو بفهمه بهتره یا اینکه مثل خاستگاری الان عرزشی ها میبینی طرف کل درکی که از یه دختر داره نیم ساعته اونم چون رفته پشت یه پرده با دختر مورد نظر درباره ازدواج حرف زده…؟به همین دلیله که از هر سه ازدواج تو ایران دوتاش به طلاق منجر میشه…هیچکدوم از دو طرف هیچگونه درکی از هم ندارن زمانی هم رو درک میکنن که با هم ازدواج کردن بعد به راحتی که یه کم هم رو درک کردن میبینن از هم بدشون میاد و طلاق میگیرن…اینکه از قدیم میگفتن بچه بیارید که باعث تحکیم خانواده بشه چیه…؟چون دقیقا همین مسئله رو در نظر گرفتن که به راحتی به طلاق منجر میشه به همین دلیل میگن بچه بیارین تا حداقل به خاطر بچه هم که شده کنار از بسوزید ولی از هم جدا نشید…این قصه سر دراز دارد…!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *