منهای فوتبال
عکس| ممانعت از حضور نازنین بیاتی در مشهد؛ لغو اکران مردمی به علت بدحجابی بازیگران زن

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ مجید توکلی کارگردان فیلم عروسی مردم با انتشار عکس نوشته ای در اینستاگرام ماجرای ممانعت از حضور نازنین بیاتی در مشهد مقدس برای اکران مردمی این فیلم سینمایی را تشریح کرد.
در این پست اینستاگرامی که مجید توکلی در فضای مجازی به اشتراک گذاشته، این کارگردان از لغو اکران عمومی فیلم سینمایی عروسی مردم در شهر مشهد خبر داد.
برخی منابع بدحجابی بازیگران زن در اکران مردمی فیلم عروسی مردم در تهران را علت مماننعت از حضور نازنین بیاتی در مشهد مقدس عنوان کردند.
- بیشتر ببینید:
- برهنگی و بدن نمایی عضو تیم ملی ژیمناستیک
عکس ممانعت از حضور نازنین بیاتی در مشهد؛ لغو اکران مردمی به علت بدحجابی بازیگران زن که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






خب هرکشوری قانونی داره و باید قانون اون کشور رو رعایت کنی،مثلا قانون کشور ایران یجوره قانون کشور خراسان رضوی یجوره قانون تورکیه هم یجوره،
هرکدوم رهبر خاصی داره با سلیقه های خاص
فقط رهبر کشور مشهد دوسالی میشه که خاصتر شده!!!
بهتر که لغو کردن از بس ظاهر بی بندباری دارن یه عده هم افتادن دنبال این عروسکهای سیار خدا لعنت کرده و درست نیس در جوار آقا علی بن موسی الرضا
خدایی خودت میفهمی چی بلغور میکنی… نه وجدانا بشین چیزایی که نوشتی رو یکی دوبار بخون..امثال شما رو چه حسابی دکستر دارین نظر شخصیتون رو به بقیه تحمیل کنید