کد خبر: ۱۷۹۱۱۸

کنایه عجیب آذری جهرمی به رئیسی

کنایه عجیب آذری جهرمی به رئیسی

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ محمدجواد آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار یک استوری در اینستاگرام به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تعیین تکلیف تلویزیون های اینترنتی واکنش نشان داده و به دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی کنایه زد.

در این استوری اینستاگرامی که محمد جواد آذری جهرمی در فضای مجازی به اشتراک گذاشته، وزیر دولت دوازدهم نوشته است: حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تعیین تکلیف تلویزیون‌های اینترنتی مصوبه داده است (مطابق سوابق قبلی، این مساله از طرف رهبر انقلاب بر عهده شورای عالی فضای مجازی گذاشته شده بود)، مناسب است شورای عالی اقتصاد هم در مورد حجاب و شورای عالی فضای مجازی هم در مورد سیاستهای انتخابات مصوبه‌ای داشته باشند تا از قافله ابداعات دولت سیزدهم عقب نمانند.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

انتقاد آذری جهرمی از عملکرد دولت رئیسی

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
نظرات شما
بیژن
-
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۹
وزیر نفوذی
فقط بخور بخور کرد
پاسخ