منهای فوتبال

عکس| تذکر حجاب دیجی کالا به کارمندان پس از پلمب دفتر مرکزی

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از تذکر حجاب دیجی کالا به کارمندان پس از پلمب دفتر مرکزی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این تصویر که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، شرکت دیجی کالا بعد از پلمپ شدن دفاتر مرکزی اش به علت کشف حجاب، در ایمیلی به کارمندان خود تذکر حجاب داد.

عکس تذکر حجاب دیجی کالا به کارمندان پس از پلمب دفتر مرکزی که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

عکس| تذکر حجاب دیجی کالا به کارمندان پس از پلمب دفتر مرکزی | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

عکس ایمیل تذکر دیجی کالا به کارمندان بی حجاب

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۶ دیدگاه ها

  1. یکی از روش های بازاریابی کثیف، هنجارشکنی است. اخیراً شرکت ها بوسیله هنجارشکنی بازاریابی می کنند.
    قوه قضائیه جوری باید این شرکت هارو نقره داغ کنه تا دیگه از این غلطا نکنند

  2. چرا آنقدر توهین و تهدید و حرفهای زشت تو کامنتهای پست های دیگر زیاد است .صرفا بابت دو سه تا کامنت افراد هر گونه توهین و یا تهدیدی که بخوان میکننت و هیچ کاری هم نمی تونی بکنی .این که با یه بخش کوچک از یه مسئله مخالف باشی دلیل بر مخالفت کلی به ایل یه مسئله نیست .همینه که خیلی کم پیش میاد کامنت بذارم تو یه خبرگزاری.ولقعا متاسفم .این کامنت صرفا جهت گلایه از بعضی افراد بود و لطفاً پخش نشه . امید وارم آنقدر رو اعصاب افراد راه نری صرفا بخاطر اینکه با اعتقادات خودت مخالف است اونم بخش کوچکی از اعتقادات خودت.لطفا کامنت پخش نشه .از هرچی کامنت گذاشتن است حالم بهم میخوره همین جو منفی باعث شده از فضای مجازی دور باشم چون تحمل کامنت منفی رو ندارم.ممنون .

  3. نمیدونم چرا جلوی این آدمها را ضرب الاجلی نمی‌گیرند.. و انقدر با برگه و اخطار و هدر دادن بیت المال آنها را پُر رو می‌کنند

  4. این تذکری که دیده می‌شود دارد به افراد مُتخلف و هنجارشکن دیجی کالا اطمینان خاطر می‌دهد هر تخلف و غلطی انجام می دهید ادامه دهید چون پلمپ دفاتر مرکزی هیچ گونه خللی در فعالیت دیجی کالا ندارد..

    1. اصلاح طلبان مُتخلف پُلمپ دفترشونو هم درست میکنن . اگه این خائنین به اجرای احکام مملکت نبودند عده ای انقدر ‌‌راحت جُرم نمیکردند

  5. حداقل تو فضای مجازی پخش نکنید این عکس هارو .بخصوص وقتی میبینی الان دولت آنقدر سختگیر شده و حساس.فضای مجازی با فضای خصوصی فرق دارد و همه بهش دسترسی دارند .گرچه برای دی جی کالا به عنوان یخ شرکت چند هزار میلیاردی فرقی ندارد.چون نفوذ و قدرت زیادی دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *