منهای فوتبال

فیلم| ازدواج پیرمرد ۸۰ ساله با دختر بچه ۱۲ ساله!

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از ازدواج پیرمرد ۸۰ ساله با دختر بچه ۱۲ ساله بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های منفی گسترده کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، یک پیرمرد ۸۰ ساله در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با دختری ۱۲ ساله ازدواج می کند.

فیلم ازدواج پیرمرد ۸۰ ساله با دختر بچه ۱۲ ساله که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم عروسی پیرمرد ۸۰ ساله با دختر ۱۲ ساله

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۱۰۶ دیدگاه ها

    1. چیزی که ریخته دختره. عرضه دارید برید ازدواج کنید. نه اینکه پسرو دختر هر جور دوس دارن روابط حرام و .گناه داشته باشن و همونا بیان اینی مردو زیر سوال ببرن!!! در دسترس بودن دختران مثل کالا الان با عث شده خیلیا ب علت روابط حرام را جایگزین ازدواج ‌کنن و تن به ازدواج ندن!!!! زن دیگر ارزش سابق را ندارد اما هنوز نفهمیده!!

  1. تختشون اصلا قشنگ نیست لباس عروس چقد زشته وا دوماد چرا رو تخت نشسته حیف اون دختر انگار ناراحتم هست حیف دوماد همچین زیرو زرنگه ولی دختره عین ماست می مونه. نظر شما چیه دوستان

    1. اگر قانون کودک همسری از ایران برداشته بشه دیگه این ازدواجهای مزخرف رو نمی بینیم .
      سن میان ۱۲ تا ۱۸ سالگی در سازمان ملل نوجوانی هست و از ۱۸ سالگی به بعد بزرگسال میشه …

  2. خدایا چقدر وحشتناک چقدر عرب ها و مسلمون ها بیشعور و وحشی ان ،
    ندیدپدیدای غرب پرست که انگار مغزشون مثل حشرات فقط از چند تا گره تشکیل شده همچین چیزایی رو میبینن و یه همچین چیزای
    مسخره ای میگن دیگه
    چطوره از کثافت کاری ها و جنایت ها
    و قاچاق کودکان و بردگی جنسیشون تو غرب و آمریکا هم یه چیزی بذارید ،
    چند تا گزارش که فقط ذره ای از واقعه ی
    وحشی گری ها و کثافات غرب و
    آمریکای خوشگل و
    انسان دوست رو علیه عقل و شرف و
    انسانیت روبیان میکنه
    منبع: سایت ایرنا :
    گزارش سرويس جهان مشرق – بر اساس يك تحقيق كه از سوي كميسيون سلطنتي تحقيقات استراليا انجام شده، آمار سوء‌استفاده از كودكان و آزار جنسي آنان در اين كشور نشان مي‌دهد

    اين خبر را نه صدا و سيماي جمهوري اسلامي و نه هيچ رسانه داخلي منتشر كرده است. اين بخشي از گزارش شبكه بي بي سي جهاني از استرالياست.

    «راديو زمانه» (سايت مستقر در هلند) به نقل از بي بي سي نوشت:

    ‘ بي‌بي‌سي جهاني ضمن انتشار نتايج اين تحقيق كه در طول پنج سال از سوي مركز تحقيقات عمومي استراليا انجام شده، گزارش كرده است كه اين تحقيق بر اساس شهادت بيش از هشت هزار كودك قرباني آزار و سوء‌استفاده است.

    بر اساس اين گزارش، كودكان مورد اشاره اغلب در مدرسه‌ها، كليساها و باشگاه‌هاي ورزشي مورد آزار و سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

    نتايج اين تحقيق همچنين نشان مي‌دهد بيش از ده‌ها هزار كودك در طول سال‌ها در موسسه‌ها و نهادهاي عمومي استراليا اذيت و آزار جنسي شده‌اند، به شكلي كه تعيين عدد دقيق قربانيان اين آزارها عملا ممكن نيست.

    گروه گردآورنده اين تحقيق همچنين تاكيد كرده است جداي از گفت‌وگو با ۱۵ هزار نفر درباره داشتن تجربه آزار ديدن جنسي و شهادت بيش از هشت هزار كودك قرباني آزار و اذيت جنسي، هزار و ۳۰۰ نامه هم از كودكان قرباني در سراسر استراليا دريافت كرده‌اند.

    به دنبال انجام اين پروژه تحقيقاتي و انتشار نتايج آن، تاكنون بيش از چهار هزار موسسه و نهاد عمومي در استراليا متهم شده‌اند كه نتوانسته‌اند از كودكان در برابر آزار و اذيت جنسي محافظت كنند.’
    در ابتدا لازم به ذكر است كه «پدوفيليا» (pedophilia) يا «سوءاستفاده جنسي از كودك»، يكي از بدترين انحرافات جنسي و اخلاقي است كه منجر به شكنجه جسمي و روحي كودكان معصوم مي‌شود و آثاري كه در قرباني باقي مي گذارد، تا آخر عمر از بين نمي رود. در واقع، پدوفيليا جنايت ضدانساني در حق كودكان بي‌دفاع و بي‌پناه است كه تواني براي دفاع از خود در برابر متجاوز ندارند.
    مجسمه نمادين شيطان و كودكان در محوطه مجلس ايالتي آركانزاس!
    بر اساس گزارش‌هاي متعدد مناسك آزار جنسي كودكان در حلقه‌هاي شيطان‌پرستي رواج دارد

    در سال ۲۰۰۸، «جفري اپستين»، سرمايه دار مشهور آمريكايي كه دوست نزديك شماري از قدرتمندترين مردان عالم سياست در آمريكا بوده، به واسطه تشكيل باندي براي سوءاستفاده جنسي از كودكان زير سن قانوني، محكوم شد. نكته تلخ و قابل تامل اين كه او بابت اين جرم سنگين، تنها به ۱۳ ماه زندان محكوم شد و بسياري از منابع رسانه اي غربي، اين حكم سبك را مربوط به حمايت‌هاي شديدي مي دانند كه اپستين پشت سر خود دارد.

    اپستين تيمي از قاچاقچيان انسان را در اختيار داشت كه دختراني در حدود ۱۲ سال را براي سرويس دادن به دوستان قدرتمند او در ملك شخصي‌اش موسوم به «جزيره عياشي جمعي»(Orgy Island) واقع در جزيره خصوصي ۷۲ هكتاري او به نام «سنت جيمز كوچك» در مجموعه جزاير ويرجين ايالات متحده، انتقال مي دادند.

    يكي از دوستان معروف و پرنفوذ اپستين، «ويليام جفرسون كلينتون» يا همان «بيل كلينتون»، چهل و دومين رييس جمهور ايالات متحده از حزب دموكرات است. طبق گزارش تحقيقاتي «ماليا زيمرمن»، در شبكه خبري فاكس نيوز (۱۳ مي ۲۰۱۶)، بيل كلينتون با جت شخصي اپستين كه به نام «لوليتا اكسپرس» شناخته مي شود، دست كم ۲۶ بار به جزيره شخصي او سفر كرده است (Lolita در فرهنگ امريكايي به دختربچه‌هاي زير سن قانوني گفته مي‌شود كه سوژه لذت جنسي قرار مي‌گيرند).
    به نوشته خانم زيمرمن، كلينتون در دست كم ۵ مورد از اين سفرها، حتي تيم امنيتي محافظ خود را هم اصطلاحا «پيچانده» است. يكي از فرم هاي پروازي كه به مقصد جزيره «عياشي» اپستين پر شده است و در گزارش فاكس نيوز آمده، به وضوح نام كلينتون را هم جز سرنشينان پرواز نشان مي دهد.
    ويرجينيا رابرتز»، يكي از دختراني كه عليه اپستين شهادت داد، در دادگاه گفت كه فيلم هاي اعمال شنيعي كه افراد قدرتمند و سرشناس آمريكا در ملك اپستين با او و دختربچه‌هاي ديگر انجام دادند قطعا وجود دارد، چون همه آن صحنه‌ها توسط دوربين ثبت مي‌شد.

    زني با نام مستعار «كندال» در شوي دكتر فيل از حلقه قدرتمند «تجاوز به كودكان» در آمريكا گفت

    كندال توضيح داد كه در بين مشتريان او، مقامات پليس، ورزشكاران معروف و حتي سياستمداران ارشد ايالات متحده بوده‌اند. خيلي از اوقات، او به كاخ‌هايي بزرگ برده مي‌شد كه در آن، مشتريان فوق ثروتمند به كودكان تجاوز مي‌كردند، آزارشان مي‌دادند و آن ها را شكنجه مي كردند:

    ‘ بسياري از اين مشتريان، ستون هاي جامعه خود بودند.’

    به گفته كندال، برخي از اين مشتريان، مانند خود اپستين، جزاير خصوصي و املاك وسيع داشتند كه در آن‌ها با فراغ بال و با مصونيت كامل اين فجايع را عليه كودكان خردسال انجام مي‌دادند.

    در سال ۲۰۱۰، «لارا سيلزبي»، مدير سابق موسسه «نيولايف چيلدرن رفيوجي» (يك موسسه وابسته به كليسا كه در زلزله هاييتي قرار بود كار انتقال بخشي از كودكان يتيم شده در زلزله وحشتناك اين كشور را به خانواده هاي مناسب در آمريكا انتقال دهند)، به واسطه نقش او در ربودن و قاچاق شماري از اين كودكان از يتيم خانه‌اي در «پورتو پرنس» (مركز هاييتي) به داخل آمريكا و فروختن آن‌ها به مشتريان ثروتمند، دستگير شد.

    اما نكته بسيار مهم اين بود كه اين بار هم يك سياستمدار پرنفوذ آشنا به پرونده سيلزبي ورود كرد و با استفاده از قدرت خود موجب شد
    كه هم جرم اين زن از «مشاركت در قاچاق انسان» به «ناديده گرفتن قانون در مسافرت به امريكا» تغيير يابد و ميزان محكوميت او هم تنها سه روز بعد از ورود اين سياستمدار آمريكايي به هاييتي براي رايزني با مقامات هاييتي، به طرز چشمگير كاهش يافت. آن سياستمدار كه بود: بيل كلينتون!

    در سال ۲۰۱۶، يك بازيگر معروف انگليسي و ستاره نوجوان،«الايجاه وود»، در اظهارنظري بهت آور گفت: «هاليوود در تسخير رسوايي كودك آزاري جنسي مشابه مورد جيمي سَويل است.»

    درباره جيمي سَويل در ادامه توضيح خواهيم داد.

    ادعاها و گزارشها درباره اين كه پديده شوم آزار جنسي كودكان در هاليوود تحت يك حفاظت نامريي ولي آهنين وجود دارد، در چند سال اخير به طرز شگفت آوري افزايش يافته است.

    «آن هنري»(Anne Henry) از موسسه «Bizparents»، گروهي كه، براي كمك به بازيگران كودك در هاليوود تشكيل شده، در سال ۲۰۱۶ در مصاحبه اي با «هاليوود ريپورتر» گفت كه همين حالا دست كم ۱۰۰ كودك آزار در هاليوود توسط محافل اداره كننده هاليوود در برابر تعقيب قضايي محافظت مي شوند. به گفته خانم هنري ‘ يك سونامي از دعاوي كودك آزاري جنسي در آمريكا آغاز شده است.’

    «كوري فلدمن»(Corey Feldman)، كودك-بازيگر مطرح دهه ۱۹۸۰ و اوايل ۱۹۹۰ كه هم در فيلم‌هاي هاليوودي و هم آگهي‌هاي تبليغاتي به يك ستاره تبديل شده بود، اكنون يكي از بزرگترين افشاگران «تجاوز به كودكان» در هاليوود در چند سال اخير بوده است. او مصاحبه‌هاي متعدد تلويزيوني در اين مورد داشته است و جمله معروفي با اين مضمون دارد كه ‘بچه‌بازي بزرگ‌ترين مشكل گذشته، حال و آينده هاليوود است. مشكل بزرگ هاليوود، پيرمردان پولدار و قدرتمندي هستند كه دور و بر بچه‌هاي بازيگر مي پلكند.’
    كوري فلدمن در حال حاضر
    كوري فلدمن، ستاره نوجوان هاليوود(چپ) در كنار زوج هنريش كوري هايم

    فلدمن در مصاحبه‌هاي خود به تفصيل شرح مي دهد كه چه‌گونه با زوج هنري دوران نوجواني خود به نام «كوري هايم»(Corey Haim) در پشت صحنه فيلم‌ها مورد سوءاستفاده افراد سرشناس گرداننده هاليوود قرار مي گرفته است.

    شايد يكي از اولين دفعاتي كه ماجراي اين بعد تاريك از هاليوود به رسانه‌ها راه پيدا كرد، زماني بود كه در ۱۹۷۷ «رومن پولانسكي»، كارگردان معروف هاليوود، به اتهام ارتباط جنسي با دختري ۱۳ ساله مورد تعقيب قضايي قرار گرفت و از همان موقع به فرانسه گريخت تا مجازات نشود. او در همه اين سال‌ها مورد حمايت چهره هاي سياسي، هنري و رسانه‌اي غرب بوده است؛ از مريل استريپ تا برنارد كوشنر وزير خارجه پيشين فرانسه و در نهايت هم از مجازات جرم خود تا به امروز قسر در رفته است.

    رومن پولانسكي در ۱۹۷۷ در جلسه دادگاه/او بعد از گذراندن ۴۲ روز در بازداشت به نحوي از زندان گريخت و براي هميشه از آمريكا فراري داده شد

    اما در ۲۰۱۱، يكي از فاجعه بارترين پرونده‌ها در اين زمينه در سال ۲۰۱۱ مثل بمب منفجر شد.

    «جيمي سَويل»(Jimmy Saville)، يكي از قديمي‌ترين برنامه سازان و مجريان شبكه بي بي سي و از ستون‌هاي اين شبكه، به اتهام سوءاستفاده جنسي از صدها دختر كم سن
    و سال(حدود ۵۰۰ دختر) در طول چند دهه فعاليت خود در بي بي سي، تحت تعقيب قضايي قرار گرفت.

    نماينده پارلمان انگليس از حزب كارگر، «تام واتسون»، در ۲۵ اكتبر ۲۰۱۲، مدعي شد كه جيمي سويل عضو يك گروه شيطاني متشكل از افراد قدرتمند و بانفوذ و ثروتمند بود كه اعضايي از دولت‌هاي گذشته بريتانيا و نمايندگان سابق پارلمان هم در آن عضويت داشتند.

    اما نكته بسيار تلخ و عبرت آموز درباره سيستم قضايي بريتانيا اين كه بحث‌هاي مربوط به رفتارها و اعمال سويل نه مربوط به امروز و ديروز، كه از چند دهه قبل در فضاي عمومي و رسانه‌اي بريتانيا مطرح بود. شايد اولين بار «جاني روتن»(johnny Rotten) ستاره راك دهه‌هاي ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ بريتانيا، در مصاحبه‌اي راديويي در ۱۹۷۸ پرده از بخشي از اعمال شوم سويل برداشته بود كه ظاهرا مقامات پليس و قضايي اين كشور هيچ توجهي به آن نكردند. جاني روتن در مصاحبه‌اي كه در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۵ با «پيرز مورگن» در شبكه ITV انجام داد، به صراحت گفت كه بابت آن افشاگري خود درباره سويل در ۱۹۷۸، تا مدت‌ها از سوي راديو بي بي سي تحريم شد!
    جاني روتن در سال ۱۹۷۸ جيمي سويل را افشاء كرده بود

    اما شايد رسواترين بخش از عملكرد بي بي سي در قضيه سويل، جان باختن دو خبرنگار اين شبكه بود كه به واسطه پيگيري‌هاي مداوم خود درباره فساد پدوفيليا در اين شبكه حكومتي، به طرز كاملا مشكوكي كشته شدند. «جيل دندو» و «ليز مك‌كين» دو خبرنگار اين شبكه بودند كه به طور مجزا پرونده حلقه كودك‌آزاران جنسي در بي بي سي را دنبال مي كردند و بارها گزارش‌هاي خود را به مديران ارشد بي بي سي ارايه دادند كه با بي توجهي محض آن‌ها رو به رو شد.

    در ۱۷ مارچ ۲۰۱۵، روزنامه انگليسي «گاردين» گزارش داد كه بعد از دهه‌ها شايعات، دعاوي و اخبار قوي درباره نقش سياستمداران و مقامات بريتانيايي در «وست مينيستر»(مركز لندن كه محل تجمع نهادهاي حكومتي بريتانيا از جمله پارلمان است) در لاپوشاني حقايق مربوط به كودك‌آزاري جنسي سيستماتيك در اين كشور، بالاخره كار تحقيقات جدي در اين مورد توسط كميسيون مستقل رسيدگي به شكايات از پليس كليد خورد

    در سال ۲۰۱۵، موج رسوايي به نام «VIP pedophils» يا «كودك‌آزارهاي بسيار معروف» انگلستان را در نورديد. در اين سال دست‌كم نام ۳ نماينده سابق پارلمان انگلستان در ارتباط با جرايم جنسي عليه كودكان به رسانه ها راه يافت: ادوارد هيث، سريل اسميت و هاروِي پروكتور
    سريل اسميت
    هاروي پروكتور
    ادوارد هيث

    در اين سال، طبق تحقيقي كه توسط وزارت كشور انگلستان انجام گرفت، ۱۴۴ پرونده كودك‌آزاري مرتبط با افراد مهم احصاء شد.

    در ۲۰۱۶، «جان مان»(John Mann)، نماينده پارلمان از حزب كارگر در مصاحبه با گاردين مدعي شد كه شواهدي محكم از «كودك‌آزاري»
    در بين افراد حكومتي را در ۲۶ سال قبل به اسكاتلند يارد ارايه داد كه متاسفانه بايگاني شد و به آن ترتيب اثر داده نشد.

    در ۲۰۱۶، گزارش‌هاي مرتبط با رسوايي «رالف هريس»، مجري سرشناس يي بي سي و ITV كه در دهه ۱۹۷۰ براي كودكان برنامه‌سازي مي كرد هم منتشر شد و به پرونده رسوايي‌هاي اخلاقي مجريان شبكه دولتي بريتانيا اضافه شد.

    یک گزارش از قاچاق کودکان از خبر گذاری میزان:
    آمارها نشان می‌دهد سالانه بیش از ۳۰۰ هزار کودک آمریکایی در معرض خطر قاچاق جنسی قرار می‌گیرند.
    به گزارش پایگاه «ای بی سی»،
    کودکانی که قربانی این نوع تجارت می‌شوند اغلب مورد سوء استفاده جنسی قرار می‌گیرند و از خانواده و دوستان خود دور می‌شوند.
    حتی برخی از کودکانی که در این نوع از باند‌ها فعالیت می‌کنند نمی‌توانند بپذیرند که یک قربانی هستند و نیاز به کمک دارند.
    نکته قابل توجه دیگر آن است که اعضای باند قاچاق برای اغفال کردن دختران، خود را علاقمند به آن‌ها نشان می‌دهند و از این طریق دختران را به باند‌های قاچاق می‌کشانند.
    این واقعیت وجود دارد که باندها در بسیاری از شهر‌های آمریکا خود را مناطق آزاد قاچاق انسان اعلام کرده اند، از این رو هیچ سیاسی برای جلوگیری از خرید و فروش افراد در تجارت قاچاق جنسی وجود ندارد.
    آمار و ارقام مربوط به اجرای قانون فلوریدا نشان می‌دهد که از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۱۸،
    ۱۴۸ موارد دستگیری در تقسیم بندی ۳ دسته قانون قاچاق انسان در سراسر فلوریدا به ثبت رسیده است.
    آمار‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر در سراسر جهان بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون نفر در برده داری مدرن مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند. برآورد‌ها نشان می‌دهد در سطح بین المللی تنها در حدود ۰.۴ درصد از بازماندگان قاچاق انسان شناسایی شده اند.
    افرادی که در باند‌های قاچاق انسان فعالیت می‌کنند سالانه در حدود ۱۵۰ میلیارد دلار سود جهانی کسب می‌کنند که ۹۹ میلیارد دلار از این درآمد از سوء استفاده جنسی حاصل می‌شود.
    در سال ۲۰۱۸ بیش از نیمی از افراد قاچاق شده در آمریکا کودکان بودند که توسط باند‌های قاچاق جنسی مورد سوء استفاده قرار گرفتند.

    بنابر گزارش‌ها، شمار بسیاری از قربانیان قاچاق جنسی در آمریکا کودکانی بودند که در یک بازه زمانی تحت کفالت این کشور بودند.

    گزارشی درباره هالیوود از سایت فارس:

    آیا در حلقه‌های مخفی هالیوود «خون کودکان» محبوب است؟ +فیلم

    کاویزل که یک مسیحی بسیار مقیّد و معتقد است و بعد از نقش‌آفرینی حضرت عیسی(که آن فیلم باعث خشم شدید یهودیان شد) تقریبا در هالیوود بایکوت شده بود، از یک تجارت سیاه، اهریمنی و میلیارد دلاری گفت: تجارت کودکان برای خون!

    فارس پلاس؛ روایت روز – بازیگر آمریکایی، جیمز کاویزل، هنرمندی که با ایفای نقش عیسی(ع) در فیلم «مصایب مسیح» ساخته‌ی مل گیبسون به شهرت رسید، در ویدئویی برای تبلیغ فیلم جدید خود، اظهاراتی تکان‌دهنده داشت.
    فیلم اخیر او، «نوای آزادی» (Sound of Freedom) از روی خاطرات یک افسر سابق سیا، تیم بالارد، ساخته شده که بعد از مواجهه با ابعاد خوفناک قاچاق کودکان، از کار رسمی خود کناره گرفت تا به صورت شخصی به تحقیق درباره شبکه‌های سرّی، پرقدرت و ذی‌نفوذ قاچاق کودکان با هدف بردگی جنسی و قربانی مناسکی، بپردازد.

     ادامه این گزارش ترجمه شده رو خودتون برید بخونید از فارس

        1. خدا خودش شاهد که دو سه خط خوندم و مطالب خوبی هم نوشته بود ولی هرچی خواستم ببینم تا کجا تموم میشه دیدم هرچی با حرکت انگشت رو صفحه لمسی گوشی ادامه دادم دیدم تموم نمیشه و بیخیالش شدم.
          ببین عزیز مثل مراسم ختم میمونه که تا روخانی دعوت شده میره پشت میکروفون، مردم حوصله شنیدن صحبتهای ایشون رو ندارند هر چقدر هم حرفاش مفید باشه.
          از مسجد میروند بیرون، چون اعصاب شنیدن نیم ساعت نصیحت رو ندارند.

        1. شما هر نظری که دارید بیان بفرمایید ولی نظرات در حد یک پاراگراف و در مورد نظر شما بعلت طولانی بودن مطلب، نوشتن مرجع مقاله برای مطالعه بیشتر.

  3. اون دختر با یه پیرمرد پولدار عروسی کرده و جد و ابادش رو آبادکرده، چند سال صبر کنه حاجی ویلچر نشین میشه و میمیره تا اون موقع این خانم هم چند شکم میزاد و پایه های حکومتش رومحکم میکنه.

  4. دختر تو این سن باید با پسرا باشه هر وقت وقت ازدواج رسید خودش یکیو تور کنه. چرا باید وقت و جوانیش و بزاره برای این پیر. البته شاید اینها درقید دین و مذهب هستن. متاسفم که روشنفکر نیستید.

    1. بنده ن تحصیلات دانشگاهی ندارم ولی تجربه به بنده درسهای زیادی داده.
      حدود بیست سال پیش در منطقه جوادیه تهرانپارس کار میکردم و از همکاران شنیدم پیر زنی در پارک محل تبلیغات کرده که اگر پسری را به عقد دائمی خود در آورد در عوض یک پیکان صفر بنام او میکند و یعدها شنیدم که بسلامتی ازدواج کرده. و داماد جوان اون رو با ماشین نو خودش میبره گردش.

  5. خانوم یا آقای ناشناس که به بنده میگید کودن و احمق!!
    کودن و احمق شمایید که به مردم مملکتتون ناسزا میگید بخاطر یه عرب!!
    من نظر شخصی خودمو گفتم به شما ربطی ندارد.
    و برای تو و امثال تو متاسفم.

    1. آخه بیشعور تو داری به عربها توهین میکنی وبعد میگی من نظرمو گفتم انسانها با هر نژاد دین دیگر تفاوت ها باید به یکدیگر احترام بگذارند.

      1. عربها حتی خاک ما رو به رسمیت نمی شمارند و از این گذشته در طول تاریخ به دختران ما تجاوز کردند .اون وقت برای ما از احترام به کشوری که به ما احترام هم نمی گذاره حرف نزن .

    2. جناب علی
      تو شاید دوستی نامشروع پسرو دختر را بپسندی. که در ایران زیادتر هم شده اما از نظر دین خدا حرام و گناهه. حالا چه ایرانی چه خارجی مگه ‌کم داریم کسایی که با دختر بیست سی سال از خودشون کوچیکتر ازدواج میکنن؟! فقط تو عربا مرسومه؟! من طرفدار عربها نیستم اما حواست باشه به دستورات خدا و امامان دهن کجی نکرده باشی که این موارد زود دامن آدم و میگیره.

  6. فقر و جهل مردم برای یک عده‌ای وسیله ای برای رسیدن به اميال و هوا و هوس است .و برای فقیران آواری فروریخته بر زندگی‌شان.
    مسلما اگر خانواده دختره فقیر نبودند چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ علم و آگاهی، هرگز به چنین ازدواجی تن نمیدادند.
    اما آن پیرمرد هم اگر انسان بود هرگز چنین کاری با این دختر نمی‌کرد.
    اگر بجای ازدواج با او به خانواده آنها کمک می‌کرد. یا کمک می‌کرد دختره با یک پسر مناسب و هم سن سالش ازدواج کنه .لذتی بالاتر از این نبود .چه بهشت و جهنم باشه یا نباشه ، حقیقتا لذتی بالاتر از کمک و دستگیری از نیازمندان نیست .

  7. چه مزخرف
    اصلا نمیتونم درک کنم
    به قول شاعر عرب
    هذا جناب ابی علی و ماجنیت علی احد
    یعنی زندگی جنایتی در حق ما هست و باید سعی کنیم به کسی زندگی نبخشیم تا ناخواسته جنایتی در حق کسی نکنیم

  8. تاوقتی مردهای کثیف وخانواده های بی فرهنگ وجودداره همین آشه وهمین کاسه ..چقدر حس منفی بادیدن اینجور صحنه ها انتقال پیدامیکنه

  9. اول گفتم که با چند پسر باشه ولی به پیرمرد ندمش بعد ش .کفتم اگه پولدار باشه بعد از اینکه خوشی ها ش و کرد و حسابی حالش و کرد پبرمردو خر کنم دخترو بش بدم. یه پول مفتی گیرمون بیاد بد کفتم؟ انقد سختتون شد؟

  10. واقعا تهوع اوره چقدر انزجار آور است دخترانی که به خاطر فقر مالی تن به چنین ازدواج هایی می دهند مسلما هر دختری دوست داره با یکی هم سن و سال خودش ازدواج کنه نه یه چروکیده😩😩😩

  11. عشق در پیری به رسوایی کشد،واقعیت موضوع را کسی نمیداند فقط به فیلم اکتفا شده ولی در حاشیه خلیج فارس از دین بعنوان مجوز و ابزار استفاده میشود،و باید از این دین با این کردار ترسید و نفس انسان مستقر در این حاشیه جهان بر حد فاصل شکم تا زانوست،در قران این قوم مورد مذمت قرار گرفتند،

      1. استاد شگفت زده!!! کسی توهین نکرد ولی تاریخ اعراب وهن انسانیت در آن زیاد است. متاسفانه این نوع ازدواج فقط در جوامع اسلامی رایج است و بس.

    1. این فیلم من چهار پنج سال پیش دیدم واقعا از گذاشتن فیلمای تکراری چی عایدشون میشه… درضمن دین ومقصر میدونی..توافریقا توهمین اروپا آمریکا هم پیرمردهای پولدار با دخترهای نوجوان عروسی می‌کنند یا بدتر از اون واسه عشق وحال ازشون استفاده می‌کنند بحث پول فقط تمام.. وگرنه همه جا همینه

    2. تو کنیا یک کشیش مسیحی باعث مرگ نزدیک به هزار تن شده اغلبشون بچه بودن.. بهشون می‌گفته اگه میخواهید برید بهشت چند روز هیچی نخورید تابمیرید… اینا هم قبول میکردن.. بعد این بدبختا رو تواتاق حبس میکرده بدون آب وغذا… برو تو یوتیوب فیلمش هست این باید بگیم مقصر دین مسیحیت جناب عجیب هستید الان باسرج ساده همه چیز روشن میشه سرتون از ماهواره وکانالای ضدایرانی وضددین دربیاری تاببینید چخبره

  12. عربها از همون قدیم خر بودن و همچنان هم خر هستن.
    از قدیم فکر و ذکرشون فقط جنگیدن و کشتن و زنهاشونو به کنیزی بردن و کردن کنیز حلال و آزاد…
    و دختر به دنیا میومد چون نمیتونه بجنگه و بکشه زنده بگور میکردن پسر رو هم از همون بچگی شمشیر میدادن دستش.
    همین الان هم هر جای دنیا جنگی هر اتفاقی نیفته یک سرش برمیگرده به عربا

    1. فقط عربا ؟! این بابا که پیرمرد و معلومه از قشر ضعیفی ن !متاسفانه توو ایران امروزمون ما چهره های سرشناسی می بینیم که با دختر ۲۰ سال کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن و مدعی روشنفکری هم هستن

    2. آقای علی پس اون کوروش کبیر چی؟ امپراطوری فارس با ناز و نوازش مردم به دست اومد؟ شما اول برو تاریخ ایران رو بخون و ببین چقدر به چپ و راست و شمال و جنوب حمله می کردند بعد به اقوام دیگه توهین کن .

    3. علی حیف از اسمت ولی خر خودتی و موافقان تو.
      مشخصه منظورت از قدیم و تیکه انداختنت به کیاست متأسفم برات حیف از اسلامی که تو مسلمونش باشی تاریخ ایرانو کل جهانو درست مطالعه کن و بفهم که جنگ فقط تو عرب نبوده

    1. خانم کوچولوی ۱۵ ساله ، عزیزم جوان بی پول ممکنه بعداً پولدار بشه ولی یک پیرمرد هرگز جوان نمیشه .اولا شما الان فقط باید به فکر درس خوندن باشی چون که برای ازدواج وقت داری ولی برای درس نباید زمان رو از دست بدهی و خودت اگر درس بخونی می تونی پول دربیاری و چشمت دنبال پول یک پیر مرد نباشه ازاین گذشته از کجا معلوم اون پیرمرد به شما پولی بدهد شاید اسکروچ خسیس باشد!! از این گذشته اگر یکی دوتا بچه تو دامنت گذاشت و مُرد چیکار می کنی ؟ فکر می کنی با دوتا بچه، دیگه خواستگار درست وحسابی پیدا می کنی؟مجبوری بقیه ی عمرت رو تنها باشی. از اینها گذشته اومدیم و زود به لقاءالله نپیوست و سی سال با شما زندگی کرد .آیا می دانی باید تمام مدت جوانیِ خودت رو صرف مراقبت از یک آدمِ پیرِ بیمار و غرغرو کنی ؟ تازه ممکنه بچه های همسر اولش هم اذیتت کنند .چند بار برو سالمندان تا ببینی آدم های پیر چه مشکلاتی دارند؟ انواع بیماری های قند و فشار خون و چربی وفراموشی و مشکلات حرکتی و…
      عزیزم اگر روزی خواستی ازدواج کنی با کسی ازدواج کن که شریک زندگی حال و آینده ات باشد .حوصله ی مسافرت و پیک نیک و پارک و سینما و…داشته باشد و زمان پیری هم مونس تنهاییت باشد.

  13. بنظرم دختره اگ دلش نمی‌خواست این پیره مرد رو، بره فرار کنه
    یه چند روز خونه یکی بره بعد بیاد خونه باباش پاشو تو یه کفش کنه بگه نمی‌خوام!!!!
    حتما خودش میخواسته شوهرکی🥴
    بعدم دختره اصلا بهش نمیخوره ۱۲ ساله باشه
    بزرگتر میخوره .
    این رسانه ها برا اینکه حرص مردم رو در بیارن الکی میگن ۱۲ سال.

      1. کاش خدا یه ذره بهت عقل میداد!!
        چطور میتونی اینقد فحاشی کنی!
        ب مردم ناسزا بگی!
        من نظر شخصی خودمو گفتم
        ب تو هیچ ربطی ندارند!!!!
        احمق کودن تویی ک ب مردم ناسزا میگی.
        هررری

  14. حالت تهوع گرفتم 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  15. جاهلیت تمام. خداوند انسان رو اشرف مخلوقات قرار داد. این یعنی همه ما توان این رو داریم در برترین جایگاه هستی قرار بگیریم. اما امان از کفر، گناه و جاهلیت که انسان رو پست‌تر از یک موجود بی‌روح میکنه…

  16. این چرت و پرت ها رو ننویسید عقدی که با رضایت دو طرف انجام نشه باطِله آثاری از ناراحتی، استرس ،پریشانی، در این دختر ۱۲ ساله می بینید؟دختر های عرب مثل دختر های ایرانی نیستند اون ها زودتر از ما به بلوغ میرسند و بزرگ می شوند اون ها نژادشون فرق میکنه ۹ سالگی باید حجاب داشته باشند ما ۱۳ سالگی، اینقدر در زندگی خودتون رو گول نزنید قبول دارم خانواده ها با هم فرق میکنند ما دو تا خانواده داشتیم در فامیل اینقدر سَبُک بودن دختر هاشون طلاق گرفتن تا الان هم کسی نگرفته یک خانواده داشتیم ازدواج براشون خیلی مهم بود دخترشون زود ازدواج کرد الان یک دختر داره با بد و خوب زندگی میسازه تا این شوهر رو نگه داره. من هم خانواده ام حد وسط بودند در ۲۷ سالگی ازدواج کردم.

    1. اولا کی گفته طرفین باید راضی باشند ،اگه دو طرف ناراضی باشه عقد باطله ،پس اذن پدر دختر باکره برای عقد چیه در فقه اسلامی
      همون اذن دختر پدر کافیه ،
      ولی بنده شخصا مخالف این نوع ازدواج هستم
      در ضمن با اینکه عقد درسته
      ولی عرف هم باید در نظر گرفته شود
      در ضمن
      در کشور های حاشیه خلیج فارس این نوع ازدواج ها مرسوم هست بخصوص در اعراب
      پس فکر میکنید خداوند متعال چرا اکثر انبیاء الهی و اولیا در بیشتر در عربستان نازل کرد
      چون واقعا از لحاظ فرهنگ عقب بودند و اگر آنها هدایت میشدند بقیه مشکلی نبود که متاسفانه هنوز برخی در عادت ملخ خوری قبل اسلام موندن.
      ولی الان هم در عربستان . بیشترین احزاب اعراب و قومهای گوناگون اعراب عقاید خاصی وجود دارد که با ذهن ما نمی خونه و لازم هم نیست عصبانی بشیم
      آنها کار خودشان را خواهند کرد
      شما به جای اینکه نگران آنها باشید
      نگران قضیه جدید در ایران باشید که بدتر از آن است و خیلی وقت است که اتفاق افتاده
      آنهم قضیه شوگرد ددی و‌شوگرد مامی هست که خانه خراب کرده نوجوانان ایران را و هنوز والدین در خواب تشریف دارند

      1. حضرت آقا محمد صادق عزیز.
        ملخ حلاله و جنوب ایران و سیستان و بلوچستان میخورند اب پز که به من تعارف هم کردند و نخوردم و کبابی.
        دوم اینکه میدونستی تو همین کشور خودمون علاوه بر همین داستانها بردگی هم داریم؟
        خانهای مناطق جنوبی غلامانی دارند که با زن و بچه در منزل منزل کوچکتری دارند و سیاه پوست هستند و خود غلام برای ارباب کار میکند، خانمش در خدمت خانم و دختران خان هستند و نسل اندر نسل غلام آنها بوده اند؟

        1. بله داداشم خبر دارم
          که نه تنها در جنوب ایران بلکه تو خود تهران ما و لواسانات هم همین قضیه در خونه های باغ ویلا از قبل انقلاب هستند و نثل اندر نثل همین‌نوکری را انجام میدهند

          این هم که در باره ملخ خوری اعراب عرض کردم
          بحث حلال و حرامش نیست
          بحث همون مثل اعراب جاهلیت منظور بنده بود
          که در عرف شناخته شده است
          و جالبتر اینکه فقط این دو قضیه که فرمودید نیست
          در همین تهران خودمان ما بالای ششصد فرقه نوظهور داریم که فعالیت میکنند و برای نوجوانان و جوانان شیعی و مسلمان و حتی بزرگسالان هم برنامه های. گوناگون دارند که اغفالشان میکنند
          پناه بر خدا
          تا الان هم مراکز فرهنگی ما هم بسیار کم کار کردند و هم بعضا با آنها هماهنگ بودند و خود وزارت ارشاد اسلامی ما نادانسته به آنها مجوز داده
          که در دو دهه اخیر با اکثر آنها که مجوز داشتند برخورد شد و مجوزهای آنها باطل شد

      2. آقای محمد صادق فقط رضایت پدر دختر برای یک عقد کافی نیست من در کتاب دینی دبیرستان خواندم حتما”باید زن و مرد راضی باشند وگرنه عقد باطله. من خودم هرگز کودک همسر نبودم ولی خوب میدونم که بعضی از دخترها به درست یا به غلط دوست دارند خیلی زود ازدواج کنند حتی با یک پیرمرد.

        1. خانم آرامش بدبختی ماها همون کتاب های سوم دبیرستان هاست که درست نبود و ملاک دینی نبود
          فقه شیعی اسلامی را ببین حکم چیست
          اذن پدر برای دختر باکره ‌همون اذن خود دختر را دارد
          ولی اخیرا تعدادی از مراجع تقلید. اپن اذن پدر را برای دختره بالغه و رشیده که صلاح خودش را تشخیص میده و پدرش مشکل اخلاقی و اعتقادی و فکری داره را لحاظ نمی‌دانند و اذن خود دختر بالغه را قبول میکنند آن هم به شرطی که از دادگاه نامه بیاره

      3. (….. تا قومى را كه قبل از تو هيچ هشدار دهنده‌اى برايشان نيامده بود بترسانى، تا شايد هدايت يابند.) آیه ی ۳ سوره ی سجده
        آقای محمد صادق به نظرتون این قسمت از آیه سوم سجده اون قسمت از صحبتتون رو که می گویی اکثر انبیاء….نقض نمی کنه؟

        1. شما لطفاً تفسیر همون آیه را ببینید که …
          سماعیل به بعد، پیغمبری برای آنان نیامده بود و کتابی هم در میانشان نبود که بیانگر قوانین آسمانی باشد. این است که در عصر نزول قرآن بت در کعبه پرستش می‌شد.

          تفسیر آیه
          تفسیر نوراثنی عشریروان جاویداطیب البیانبرگزیده تفسیر نمونهسایر تفاسیر
          تفسیر نور (محسن قرائتی)
          أَمْ يَقُولُونَ افْتَراهُ بَلْ هُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ لِتُنْذِرَ قَوْماً ما أَتاهُمْ مِنْ نَذِيرٍ مِنْ قَبْلِكَ لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ «۳»

          آيا مى‌گويند: (پيامبر) قرآن را به دروغ ساخته؟ بلكه آن همان حقّ منحصر به فرد است كه از طرف پروردگارت مى‌باشد تا قومى را كه قبل از تو هيچ هشدار دهنده‌اى برايشان نيامده بود بترسانى، تا شايد هدايت يابند.

          نکته ها
          «نَذِيرٍ»، از «انذار» به ترساندن همراه با آگاهى گفته مى‌شود، كه همان هشدار است.

          سؤال: با اين كه قرآن مى‌فرمايد: «وَ إِنْ مِنْ أُمَّةٍ إِلَّا خَلا فِيها نَذِيرٌ» «۱» هيچ امتّى بدون پيامبر نبوده است، پس چگونه اين آيه مى‌فرمايد: قبل از تو هيچ پيامبرى براى مردم مكّه نيامده بود؟

          پاسخ: ۱. تا قبل از اسلام، ساكنان جزيرة العرب و مردم مكّه متشكّل نشده و به صورت امّت در نيامده بودند و پراكنده و متفرّق زندگى مى‌كردند.

          ۲. منظور آن است كه قبل از تو پيامبر بزرگى كه دعوت رسمى و علنى داشته باشد نيامده است، نه آنكه هيچ هشدار دهنده‌اى نيامده باشد.

          پیام ها
          1- نقل شبهات دينى و سخنان باطل، براى ردّ آن مانعى ندارد. «أَمْ يَقُولُونَ افْتَراهُ»

          ۲- تكذيب قرآن، شيوه‌ى دائمى كفّار است. «أَمْ يَقُولُونَ» ولى شما حقّ را بگوييد و از هدايتشان مأيوس نشويد. «لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ»

          ۳- كفّار، منطق ندارند و از حربه‌ى تهمت استفاده مى‌كنند. «افْتَراهُ»

          ۴- در برابر تلاش مخالفان براى تضعيف حقّ، بايد حقّ و پيروان حقّ را تقويت كرد. «بَلْ هُوَ الْحَقُّ»

          «۱». فاطر، ۲۴.

          جلد ۷ – صفحه ۳۰۱

          ۵- سرچشمه‌ى حقّ، خداست. «الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ»

          ۶- خداوند به شخص رسول اكرم صلى الله عليه و آله عنايت خاص دارد. «رَبِّكَ»

          ۷- از اهداف اصلى بعثت انبيا، انذاز مردم است. «لِتُنْذِرَ»

          ۸- آشنايى با گذشته‌ى مخاطبان، براى مبلّغ لازم است. «لِتُنْذِرَ قَوْماً ما أَتاهُمْ مِنْ نَذِيرٍ مِنْ قَبْلِكَ»

          ۹- انذار، براى هدايت است. «لِتُنْذِرَ- لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ»

          ۱۰- كتاب و پيامبر براى هدايت انسان كافى نيستند، اين خود انسان است كه بايد زمينه و استعداد هدايت را در خود به وجود آورده و آن را انتخاب و اختيار كند. «لَعَلَّهُمْ يَهْتَدُونَ»

          1. اصلا شما متوجه منظورم شدی؟ شما گفتی اکثر پیامبران را خدا در عربستان نازل کرد و من به شما گفتم این آیه حرف شما رو نقض می کنه .( …قبل از تو هیچ هشدار دهنده ای برایشان نیامده بود…) من تفسیر این آیه رو در تفسیر نور آقای قرائتی خوانده ام ولی بیشتر ترجیح می دهم همان حرف واضح و روشن قرآن رو بپذیرم .

  17. جناب ناشناس این موضوع عرب و غیر عرب ندارد .در ایرانِ خودمان کلی از این اتفاقات تلخ افتاده .متاسفانه بعضی ها آن قدر فقیر وتهی دست هستند که فقط می خواهند یک نان خور از سفره شان حذف شود و برایشان مهم نیست که دخترشان را به چه کسی می دهند. فقرفرهنگی و اقتصادی خانواده ی دختر به اضافه ی بی وجدانی و پولِ یک ظالم ، این بردگی های تلخ رو رقم می زنند.

    1. به نظر من پیرمرده حدود هفتاد سن داره و دختره بالای بیست. اما این موضوع چیزی و عوض نمیکنه . یک سوال از آقای پیرمرد: نیت تو از عروسی با دختر چیست؟ منتظر پاسختان هستم

  18. الان اونقدر عصبی هستم که نمی دونم چی بگم .ولی چطور دلشون اومد شادی کنند؟ چطور دلشون اومد کِل بزنند؟ نمی دونم شاید یتیم باشه ، شاید مادرش رو از دست داده باشه و حامی نداشته باشه و الا چطور می تونه این صحنه رو تحمل کنه؟

    1. آقای داریوش یعنی به خاطر پول حاضری دخترت رو به یک پیرمرد بِدی؟ پس دخترت چی؟ اون حق انتخاب نداره؟ اون حق نداره بگه من دلم نمی خواد همسرم پیر باشه ؟اون حق نداره بگه برام زوده که ازدواج کنم ؟ به نظرم اون هایی که به خاطر پول دخترانشون رو بدبخت می کنند یادشون میره که این جور مردها خودشون کلی فرزند و نتیجه و نبیره دارند و قرار نیست پول فقط به دخترشون برسه و اگر اون پیرمرد بمیره ممکنه وراث دخترشون رو بدون ثروت قابل توجهی پرت کنند بیرون و اون موقع می فهمند که دخترشون رو به خاطر هیچ و پوچ نابود کردند.

    2. تو به دخترت بد می‌کنی حتی اگه الان صاحب دختری نباشی
      همون جوری که اینا به دخترشون دارن بد میکنن
      دختر مگه آشغاله که میدی دست حیوون های کثیفی که حتی خود خونواده هاشون هم اونا رو نمیخوان
      آقای سیب زمینی

  19. اخخخخ ک چ بدبختیع اون دختر ک در سن کم مجبوره زندگی رو شروع کنه ک ن امیدی بهش هست و ن خوشی ازدواج با مردی ک همسن پدر بزرگشه تو سن کم متاسفام برای اون خانواده دختر و خاک برسروشون بخاطر ظلمی ک در حق فرزندشون کردن

  20. بابک، یاد بگیر این پیرمرد زن گرفت تو هنوز زن نگرفتی از این پیرمرد کمتر نیستی درضمن دلتون برای این دختره نسوزه من چنین دختر هایی رو خوب میشناسم آرزوی شوهر کردن کورشون کرده خری باشد نَری باشد از وقتی کمی بزرگ میشن مادر هاشون توی گوششون زمزمه میکنند که تو وقتی ارزش داری که شوهر کنی ما در فامیل داشتیم یک دختری به خاطر نداشتن شوهر افسردگی گرفته بود تا اینکه پدربزرگش رفت به فامیلشون التماس کرد که بیان، این دختر رو بگیرند آخرش در ۲۱ سالگی گرفتنش.

    1. واقعا ب خاطر افکار و دیدگاهتون متاسفم این دختر الان بزرگترین ظلم شده بهش یکی از بدترین چیزای ممکن برای یک زن و دختر دیدگاه گند افرادی مثل شماهاس

    2. وای آرامش خیلی روی اعصابم راه میری .چطور این قدر راحت تهمت می زنی؟مگر دختر بچه ی ۱۲ ساله از خودش اختیاری دارد؟ این خانواده اش است که برایش تصمیم گرفته. ضمنا فرهنگ خانواده ها با هم فرق دارد .من احتمال زیاد می دهم که این پیر مرد پولدار باشد و خانواده ی عروس دخترشان را به خاطر پول سیاه بخت کردند .

    1. و اینک انسان هایی از نژاد میمون…
      حتما اگه این دختره از یه پسر خیابونی حامله میشد مشکلی نبود
      درسته اینا دارن اشتباه میکنن ولی تو حتی اسم هیچ کدوم رو نمیدونی تا بخوای براشون قضاوت کنی

    1. جناب ناشناس این موضوع عرب و غیر عرب ندارد .در ایرانِ خودمان کلی از این اتفاقات تلخ افتاده .متاسفانه بعضی ها آن قدر فقیر وتهی دست هستند که فقط می خواهند یک نان خور از سفره شان حذف شود و برایشان مهم نیست که دخترشان را به چه کسی می دهند. فقرفرهنگی و اقتصادی خانواده ی دختر به اضافه ی بی وجدانی و پولِ یک ظالم ، این بردگی های تلخ رو رقم می زنند.

    2. یه ویدیو میزارن هزارتا داستان واسش ساختن، دریغ از یه نخود عقل
      حالا از کجا معلومه که این پیرمرد داماده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا متوجه این موضوع شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      حالا سن دخترو از کجا فهمیدید؟؟؟؟؟؟؟ رو پیشونیش نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *