کد خبر: ۲۰۸۳۲۰

فیلم| شناسایی بی حجاب ها با هوش مصنوعی

فیلم| شناسایی بی حجاب ها با هوش مصنوعی

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از شناسایی بی حجاب ها با هوش مصنوعی بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، هنجارشکنان بی حجاب در یک مجتمع رفاهی نزدیک شهر قم که ویدیویی برای شبکه معاند من و تو ارسال کرده بودند با هوش مصنوعی شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

فیلم شناسایی بی حجاب ها با هوش مصنوعی که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم شناسایی هنجارشکنان بی حجاب به کمک هوش مصنوعی

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
نظرات شما
فریبا
-
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
بعد از دستگیری همه شون همینو میگن ما اصلا هیچ مشکلی نداریم زندگی خیلی خوبی داریم اشتباه کردیم پشیمونیم
پاسخ
نسرین
-
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
همه شون وضع شون عالیه فقط چون یه عمر با بی بندوباری و کثافتکاری زندگی کردن میخان تمام مردم ایرانو به کثافتکاری و بی دینی فریب و تشویق کنن
پاسخ
سپیده
-
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
اینا مثلاً پدر ومادر و بالغین هستن !! وای بر حال جوان‌ها
پاسخ
موسوی
-
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
این فیلم قدیمیه و از سال ۱۴۰۱ هست که به تکرار گذاشتن ولی درس عبرت خوبی برای میانسال ها و پیرها هست ?
پاسخ
علی
-
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
تکنولوژی تشخیص چهره هنوز در ایران وجود ندارد چون آرشیوی از چهره ها و مشخصات فردی وجود ندارد.
پاسخ
ناشناس
-
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۰
اگه این تکنولوژی واقعا وجود داشت من باید حداقل بعد از ۱۶ سال یه بار جریمه می شدم!???????
پاسخ
علی
-
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۱
بجای نصب این دوربین‌ها که سرکاری هستند و با پول مردم بدبخت ما به قیمت بالا خریداری شده میشه چند تا اتوبوس جدید و واگن مترو خرید که خرش به مردم برسه. زندانی کردن هم هزینه برای مملکت داره، هر زندانی چند صد هزار تومن در روز هزینه آب و برق و گاز و نگهبان وغیره داره یعنی طرف دوسال تو زندان باشه کلی هزینه رو دست دولت میزاره.
پاسخ
ناشناس
-
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۱
فریبا تو خودت یکی سرت داد بزنه حجاب که ور می‌داری هیچ بقیشو نمیگم
پاسخ