کد خبر: ۲۱۴۱۶۳

فیلم| واکنش بازیگر فراری به تعطیلی شبکه من و تو؛ چی فکر می کردیم، چی شد!

فیلم| واکنش بازیگر فراری به تعطیلی شبکه من و تو؛ چی فکر می کردیم، چی شد!

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از واکنش پرویز صیاد به تعطیلی شبکه من و تو بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، پرویز صیاد بازیگر پیشین سینمای ایران در واکنش به تعطیلی شبکه منوتو می گوید: «می خواستیم کیوان عباسی را مسئول تلویزیونی در داخل ایران ببینیم، اما چه شد؟»

فیلم واکنش بازیگر فراری به تعطیلی شبکه من و تو؛ چی فکر می کردیم، چی شد که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم واکنش پرویز صیاد به تعطیلی منوتو

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
نظرات شما
آرامش
-
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
بازیگر صمد آقا و کارگردان فیلم ضد اخلاقی و پورِنِ در امتداد شب با بازی گوگوش بدکاره، ما به خاطر بیرون کردن شما انقلاب کردیم حالا خودت که می خوای بیای هیچ، شبکه ی اسرائیلیِ من و تو رو هم می خوای بیاری؟ زرشک،نامرد، مگه ندیدی که اسرائیل ۲۴ هزار نفر رو در فلسطین قتل و عام کرد و این جنگ همچنان ادامه داره؟ خون اون ها به گردن تو هم هست.
پاسخ
مصطفی
-
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
نوه ی نوه های این آقایون هم تو آمریکا میمیرن یکی از رفقا تو نیرو انتظامی خدمت میکرد می‌گفت این آخوندا تا هزار سال دیگه حکومت میکنند و اینقدر دور و بر خودشون رو سفت و محکم کردند که هیچ بنی بشری از پس اینا بر نمیاد حالا این احمق‌ها می‌خوان با یکی دو تا شبکه در پیت به رهبری چند تا هرزه بنجل شده حکومت عوض کنند
پاسخ
حامد
-
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
یه احمقی بود میگفت من و تو مال جمهوری اسلامی!
کجایی بیا اینجا هم کامنت بگذار
پاسخ
ناشناس
-
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
آرامش مگه صمد آقا عملیات طوفان را انجام داد گردن اونا که انجامش دادن صورت مسئله را پاک نکنید
پاسخ
آرامش
-
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
به ناشناس. هر کس طرفدار اسرائیل باشه در این قتل ها شریکه.
پاسخ