واکنش آذری جهرمی به کاهش سن دیپلم گرفتن

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ ماجرای شروع آموزش ابتدایی به کودکان از ۴ سالگی و کاهش سن دیپلم گرفتن به ۱۵ سال به یکی از پربحث ترین موضوعات در توییتر تبدیل شد.
محمد جواد آذری جهرمی در واکنش به کاهش سن دیپلم گرفتن نوشت: «دوره ۳ تا ۶ سالگی کودک، دوره طلایی برای تربیت و تقویت توانایی های اساسی او برای انطباق ذهنیات او با عالم واقع است. مطالعه ای مشاهده نکردم که این دوره را برای آموزش درسی استاندارد مناسب بداند. بعید است شیفت دادن شروع آموزش ابتدایی به ۴ سالگی و اتمام آن در ۱۵ سالگی دارای پشتوانه مطالعات علمی باشد.
اما سرمایه گذاری بیشتر برای تربیت کودکان در این سن، بدون ایجاد شیفت در سن آموزشی، احتمالا دارای اثرات بزرگی برای آینده باشد.»
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






شروع آموزش در سن پائین تر از شش سال روش آموزشی گروه طالبان است که در کودکی شروع به شست و شوی مغزی کنند جمهوری اسلامی هم کم از طالبان ندارد و در ۳۵ سال اخیر هرچه جلوتر رفتیم و می رویم خوی طالبانی جمهوری اسلامی بیشتر نمایان می شود
راستش معلومه که کلا تو تویله بزرگ شدی ،،😔🤣🤣🤣
بر پدر و مادر آذری حرومی لعنت