فیلم| دستیار رئیسی پشت زن بی حجاب درآمد!
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از صحبت های عجیب و بدون سند سکینه سادات پاد دستیار سیدابراهیم رئیسی در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی در واکنش به حمله زن بی حجاب به فرد روحانی در درمانگاه قرآن و عترت قم بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که با واکنش های منفی کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شده، سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی بدون اطلاع دقیق از ابعاد درگیری زن بی حجاب با فرد روحانی در درمانگاه قم مدعی می شود: «این روحانی اگر می خواهد امر به معروف کند چرا عکس می گیرد».
ادعای دستیار رئیسی در حالی مطرح می شود که نه زن بی حجاب مادر نوزاد است و نه عکسبرداری فرد روحانی از این خانم اثبات شده است.
فیلم دستیار رئیسی پشت زن بی حجاب درآمد که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
فیلم واکنش عجیب دستیار رئیسی به درگیری حجاب در درمانگاه قم








اگر طبق همان قانون ناقص ج ا هم عمل میشد مردم راضی بودند.


یکی به نعل و یکی به انگشت روی میخ بکوب تا بلکه فاحشه ها به تو فحش ندهند. ای بدبخت که آبروی خودتان را با این دو رویی ها میبرید