منهای فوتبال
فیلم| برخورد با کشف حجاب در بازار تهران

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از برخورد با کشف حجاب در بازار تهران توسط آمران به معروف بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که تحسین کاربران شبکه های اجتماعی را برانگیخت، گروه دختران انقلاب با تذکر لسانی در محدوده بازارت هران تعدادی از جوانان را امر به معروف حجاب می کنند.
- بیشتر ببینید:
- توبه نامه امیر تتلو خواننده جنجالی
- توهین بی شرمانه مرد قانون شکن به زن آمر به معروف در مترو تهران
فیلم برخورد با کشف حجاب در بازار تهران که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






در مورد این کلیپ باید بگم اون دختر خواهر اون پسره نبود و از ترسش گفت خواهرمه و از ترسش گفت عاشق شهدا است البته که شما از این فیلمهای من درآوردی زیاد درست کردید ولی ما میگیم واقعیه و شما دست به خا … ه ر زه ها شدید تا خودتان را از اقلیت در بیاورید کارهای شما تف سر بالاست و به صورت خودتان بر میگرده
اینو نگید چی بگید انقدر تعدادتون کمه حتی انگشتان دست منم برای شمارشوتن زیاده
وقتی خودتون میگین اکثرا میرین بیرون زن ها بی حجابن محجبه کمه پس مشکل تون چیه؟ این یعنی میخوای بمون ایران نمی خوای برو پیش برادران تو افغانستان 😂 خیلی واضحه که
این کاربرهایی که قسم می خورند که شیراز پر شده از زن های بی حجاب، سوالی رو در ذهن من به وجود میارند ، وقتی حرف از آینده و پیشرفت میشه میگن فلان جا که خر هستن فلان جا هم گاو هستن فقط شیراز ، فقط اصفهان، فقط جاهایی که تا حالا پیشرفت کردند آدم هستن، بقیه که نمی فهمند این طور حرف زدن و عمل کردن ایران رو شکست میده همه جا خوب داره بد هم داره با آوردن پیشرفت و توسعه به همه ی جای ایران و کنار گذاشتن تنبلی، حتی اگر جاهایی از ایران فرهنگ نداشته باشند فرهنگ دار می شوند.
خانم آرامش مردم ما تنبل و راحت طلب شده و به جای تولید و اشتغال مصرف گرا و دلال و واسطه گر شده اند و این باعث رکود تورم و بیکاری و شغلهای کاذب و بی پشتوانه و عقب ماندگی کل کشور میشود که دود آن به چشم همه میرود
به خدا قسم فقط کافیه بیاید شیراز رو ببینید، هیج کجای ایران مثل اینجا فاحشه خونه نیست…از همین الان دارن شروع میکنن به لخت و برهنه شدن
پاسخ به کیخایی؛ این لختی ها هرچه بیشتر لخت بشن زودتر جمع آوری میشن با این کارها فقط نابودی خودشونو رقم میزنند حکومت و مردم تا یه جایی میتونن اینارو تحمل کنه.
مردم ایران خداپرست و مسلمان هستن ، فقط در ۳ دهه ی گذشته با ورود اصلاح طلبان بی دین بر سر کار ، مردم را از دین دور و منحرف. کردند
اتفاقاً ورود شما ارزشی ها باعث دورشدن مردم از دین شده! من یک سوال از شما ها که به خودتون میگید ارزشی یا اصول گرا دارم: شما ها می دونید بزرگترین ارزش نزد آدم های دنیا چیه؟ آزادیه(آزادی دین،آزادی کسب و کار،آزادی بیان و...)! در طول تاریخ هر چیزی که جلوی آزادی رو گرفته،بالاخره یه روز پدرش رو دراوردند! لویی شانزدهم یه روز با انقلاب فرانسوی ها با شعار آزادی،برابری،برادری پدرش رو درآوردند. جنازه استالین حرامزاده هم بعد از مرگش توسط خروشچف از کنار لنین به زیر خاک رفت و صد ها مورد دیگه!
الان هر دولتی که آزادی رو از مردمش سلب کرده،تو دنیا منفور و منزویه. مثل کره شمالی،مثل اریتره و....
دمتون گرم تا کور بشه هر که نتونه ببینه
اما بهتر بود همون اول دست به کار می شدید
به مصطفی: ما ساکن شیراز هستیم، والله قسم اینجا عین فاحشه خونه شده از بس که کشف حجابی های فواحش زیاد هستن انگشت شمار میتونی محجبه پیدا کنی، نمیدونم کجای ایران این همه فساد و فحشا میتونه وجود داشته باشه…
همه شهر ها همینه ناراحتین جمع کنین برین پیش طالبان
به محمد: امثال تو باید برن تو چاه فاضلاب زندگی کنن😅 اونجا بیشتر برازنده است براتون😂