منهای فوتبال

فیلم| قحطی مانتوهای بلند در تهران

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از قحطی مانتوهای بلند در تهران بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیو که تبیان در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته، به ماجرای کمبود مانتوهای بلند در فروشگاه های پوشاک شهر تهران پرداخته می شود.

فیلم قحطی مانتوهای بلند در تهران که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم وضعیت فروشگاه های پوشاک زنانه در تهران

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۹ دیدگاه ها

  1. پارچه تُرک دوخت بنگلادش به خورد ملت میدهند
    عده ای ولخرج بی عقل هم میخرند و میپوشند تا بگویند ما با کلاسیم
    بعد همون کشوری که این پارچه را بافته و اون کشوری که این لباس را دوخته و پول ایرانی را به جیب زده و کلفت شده را تو سر خودمون میزنند و خودتحقیری میکنند!
    ببینید چه نقشه هایی برای نشون دادن اندام شما دختران بی فکر بی موالات کشیده اند
    میخواهند شمارو مثل جوامع غرب آرام آرام بدون آنکه متوجه شوید به سمت لباس های کوتاه و کم حجم و بی حیایی و نهایتا لختی و هرزگی سوق دهند تا فرهنگ خود را برای شما غالب کنند( روش قورباغه 🐸 آب پز) شنیده اید؟
    متاسفانه نادان هایی هستند که بصورت خودجوش و داوطلبانه این کارو بکنند
    به گفته یک جامعه شناس غربی که گفته بود:
    اگر دقت کرده باشید پروپاگاندا و رسانه های غربی و رسانه های معاند فارسی زبان بهایی وهابی صهیونیستی انگلیسی سعی در ترویج بی بندوباری و لاابالیگری برای مردم ایران دارند که مفهوم عمیقی دارد و آن استعمار فرهنگ و بینش ایرانیان نسبت به جایگاه زن در جامعه است!
    زیرا جایگاه زن در جامعه ایران بسیار مهم است و باید مانند جوامع غرب به لجن کشیده شود و استعمار شود
    و اگر باز هم دقت کرده باشید پوشش مجریان و میهمانان و بازیگران این شبکه ها به این گونه است که:
    مردها با کت و شلوار شیک و کراوات ظاهر میشوند و زنهای نیمه عریان با لباسهای زننده و جیغ و سینه باز و دامن کوتاه بدن نما ظاهر میشوند و با گفتن واقعیات بی ارزش و واضح که همه میدانند و ارزشی ندارد به همراه دروغ که هیچ کس نمی‌داند و ارزشی هم ندارد که بداند، این مفهوم را میرساند که ما به شما ایرانیان دروغ نمی‌گوییم و قصد داریم شمارو از نادانسته ها آگاه کنیم و متاسفانه عده ای نادان فکر میکنند که تمام حرف های این شبکه ها راست و درست است و وقتی می‌بینند که این حرفها از زبان یک گوینده عریان بیرون می آید در ذهن ناخودآگاه خود به این نتیجه می‌رسند که افرادی با این تیپ و شمایل راستگو هستند و دلشون بحال مردم ایران می سوزد! برای همین هر وقت دستوری از سمت اینگونه افراد که همگی سیاستمداران و گویندگان غربی هستند شنیدند قبول و اجرا میکنند زیرا از قبل مغز این افراد با اینگونه رفتار تئوریزه و شستشو شده!
    و این جامعه شناس در ادامه میگوید:
    در ایران زنان و مادران از اهمیت و جایگاه والایی برخوردار هستند که تمام خانواده از او حرف شنوی دارند و به حرف او احترام میگذارند بنابراین اگر زنان آینده ایرانی که همان دختران جوان و نوجوان امروزی هستند را توسط این شبکه ها تئوریزه کنیم میتوانیم دستورات جوامع غربی را توسط شبکه های ماهواره ای به آنها تحمیل کنیم و او هم به خانواده خود تحمیل کند و اینگونه میشود استعمار فرهنگ و بینش ایرانی توسط غرب و بواسطه افکار غربزدگی زن ایرانی!!!!!!!!
    به امید ایرانی آگاه و مطلع

      1. آره بشین تا رو به پایان بشه
        برات ریدن منتظرن بیای بخوری
        ۴۶ سال است همونها که دوستشون دارین هر روز تو مغز شما می‌خونن که رو به پایان است و هیچ جوهی نتونستین بخورین
        همینه که هست

        1. پهلوی ام ۵۳ سال حکومت کرد وقتی تو عمر ۴۶ سالگی خود باید میگفتیم سقوط نمیکنه؟ اونم به زور قطع اینترنت و کشتار و …
          دیلی سانسور نکن منتظر ماله کشی این کپکم

      1. زهرا هیچ امیدی برای آدم کردن تو وجود ندارد! هیچ!!! باور کن هیچ! وگرنه من همه جوره با تو حرف زدم به هیچ صراطی مستقیم نیستی!
        مغز تو کاملا به فنا رفته
        آخه نادون این حرفا که از من نیست اینارو یه جامعه شناس غربی گفته اسمش یادم نیست بهت بگم براخودت میگم برو آدم شو
        در یک جمله و بی رودربایستی بهت میگم این حکومت صدها سال دیگه پابرجاست بیخود صابون به دلت نزن
        برو توهمات جان بولتون سبیل سگی وزیر خارجه اوباما رو ببین ده سال پیش می‌گفت ایران بهار سال آینده رو نمی‌بینه
        پس چی شد زهرا چرا دیدیم؟
        اینا همون هایی هستند که هر روز تو گوش شما می‌خونن میگن عمر حکومت رو به پایانه و قند تو … شما آلاسکا میشه
        می‌دونستی اغتشاشات دو سه سال پیش تمام ظرفیت دشمنان خارجی و داخلی برای براندازی حکومت بود؟ می‌دونی یعنی چه؟
        یعنی اینکه بیش از این هیچ غلطی نمیتونن بخورند! این نهایتش بود
        اگر منتظر هستید که رهبر ایران فوت کنه تا بتونید مملکت را به آشوب بکشید کور خونده اید نمی تونید!
        مملکت ما ده ها هزار شهید نداد که دوباره مفت دست اجنبی و یه مشت پیزوری بیوفته
        به امید روزی که مغز کپک زده تو به حالت طبیعی برگرده زهرا

        1. میدونی طبق یک الگوریتم ساده فاصله ی اعتراضات کم و کم میشه و شدتش بیشتر؟
          تو آخرین انتخاباتتون چهل درصد رای دادند که نصفش آرای باطله بود
          وقتی مردم پشتی حکومتی نباشه عملا حکومتی وجودی نداره
          اینو دوبار بخون مصطفی کپک زده

        2. مصطفی حشیش میزنی؟ آدم عاقل فرداشو نمیتونه مشخص کنه بعد تو برا صد سال برنامه داری؟ واقعا معلومه فعلا اینترنت و قطع کنین ببینیم چی میشه😂

          1. هان امیر چطور شده اینجا با اسم خودت اومدی😄
            فکر کردی من نمی‌دونم
            از این توهمات بیایید بیرون من طرفدار آخوند نیستم ولی واقعیت رو میگم😏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *