منهای فوتبال

عکس| فتوای رهبر انقلاب درباره استفاده از محصولات شرکت موتورولا

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از فتوای رهبر انقلاب درباره استفاده از محصولات شرکت موتورولا بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این تصویر که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۹ فتوایی داده بودند که محصولات شرکت موتورلا مشکل شرعی دارد؛ باید از معاملاتی که به نفع دولت غاصب اسرائیل که دشمن اسلام و مسلمین است، خودداری شود، وارد کردن و ترویج کالاهای آنان که از ساخت و فروش آن سود می برند برای هیچکس جایز نیست و همچنین برای مسلمانان نیز خرید آن کالاها به خاطر مفاسد و ضررهایی که برای اسلام و مسلیمن دارد جایز نیست.

عکس فتوای رهبر انقلاب درباره استفاده از محصولات شرکت موتورولا که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

عکس| فتوای رهبر انقلاب درباره استفاده از محصولات شرکت موتورولا | دیلی فوتبال

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

عکس فتوای رهبری مبنی بر ممنوعیت استفاده از تجهیزات موتورلا

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۲ دیدگاه ها

  1. بسیاری از کشورها با اسرائیل معامله میکنند حتی اکثر کشورهای مسلمان آمریکا هم با تمام دنیا معامله میکند اینجوری باشه ما نباید با کسی معامله کنیم لطفاً مصطفی یه فکر دیگه کن

  2. کاملا درست است منتهی مردم اپل میخرند و پول آن به جیب آمریکا میرود و بعد آمریکا به اسرائیل بخشش میکند
    پس وقتی جایگزین چینی اپل وجود دارد آن را ممنوع کنید
    درود بر رهبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *