منهای فوتبال

فیلم| سرقت پول های امامزاده توسط یک جوان افغان

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از آنچه سرقت پول های امامزاده توسط یک جوان افغان عنوان شده بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این ویدیوی قدیمی که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده، فردی منتسب به مهاجران غیرقانونی حاضر در ایران در حال سرقت پول های موجود در ضریح یک امامزاده مشاهده می شود.

فیلم سرقت پول های امامزاده توسط یک جوان افغان که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

فیلم سرقت از امامزاده توسط یک مهاجر افغانستانی

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۱۷ دیدگاه ها

  1. بابک کوچولو این مرد کوچک دست بردار من نیست موبایلش شده اسباب بازیش، امروز پیام، سگ دوستش رو آورده خونه تا همین الان باهاش جنگ کردم تو دیگه سر به سرم نگذار سگ نجس هست نباید بیاورتش در خونه حریم خونه ی من رو نجس میکنه.

  2. برادر سجاد ،شیعیان فکر می کنند که چون امامان انسان های خوبی هستند پس می توانند بهتر از آن ها دعا کنند بهتر از آن ها از الله متعال حاجت بخواهند حتی بعضی از آن ها فکر میکنند اون ها حاجت می دهند باید بگم امامان و امامزادگان انسان های خوبی هستند ولی این موضوع به شما ربطی نداره مثلا” یک دانش آموزی خیلی درسش خوبه به دانش آموز های دیگه ربطی نداره نمیتواند به جای آن ها درس بخواند باید خودشون تلاش کنند هرکسی باید خودش در راه خدا تلاش کنه آن ها نمی توانند به جای شما تلاش کنند اعمال انسان ها از هم جداست حالا اگر آن ها خودشون داوطلبانه برای شما دعا می کنند الله از اون ها راضی باشه، بابک تو اینقدر سوال دینی داری تا چند سال دیگه عالم دینی و متخصص شیعه و سنی میشی.

    1. محمد بن عبدالوهاب شیخ الاسلام وهابیت گفته هر کسی که بین خود و خدایش واسطه قرار دهد و برای درخواستی از خداوند به دیگری شفاعت کند او کافر است و در وهابیت هر کافری باید بمیرد !
      ثمامه بن انس نقل کرده هر زمان خلیفه دوم عمر دچار خشکسالی میشد به عباس عموی پیامبر متوسل میشد و چنین میگفت!
      خدایا در زمان پیامبر برای برآوردن حاجاتمان از شخص ایشان کمک میخاستیم اینَک که ایشان نیستند به عمویش عباس بن عبدالمطلب متوسل میشویم برای ما باران بفرست ….. راوی میگوید و باران آمد!!
      آیا شما وهابیون معنی شرک و کفر را می‌فهمید یا بقول خودتان عمر بن خطاب صحابی پیامبر؟؟ آیا براساس فتوای شما عمر بن الخطاب هم بخاطر توسلاتش به پیامبر و …. کافر است ؟؟
      خواهر آرامش تلاش با توسل تفاوت زیادی داره و به هم ربط نداره ! مواظب باش که از عرش به فرش نخوری ! سخنانت سخنان برادران سنی نیست سخنان پوچ وهابیت مرتد است

  3. دوستان عزیز من گفتم: بسیاری از شیعیان خیال می کنند الله، امامان و امامزادگان رو فقط برای این آفریده که به اون ها حاجت بدهند از ائمه طلبکار هستند به امامان ربطی نداره که شما چه مشکلی دارید مثلا” این فامیل ما پسر می خواست تمام امامزاده های استانمون و حرم امام رضا رو رفت و حتی زنش انگشتر طلایش رو در قسمتی که پول و طلا در ضریح می اندازند انداخت ولی الله متعال بهش پسر نداد الان یک پسر داره و ۴ تا دختر، امامزاده ها و امامان اهداف مذهبی و سیاسی داشتند ما در استانمان هزاران امامزاده داریم که به کوه ها فرار کردند و در اونجا شهید شدند منظور من از اینکه به امامزاده ها اعتقاد ندارم این نیست که آن ها بر حق نیستند من کلا” به حاجت خواستن و شفاعت خواستن از امامان و امامزاده ها اعتقاد ندارم چرا اون ها رو به زحمت می اندازید تا براتون دعا کنند؟ چرا اگر حاجتتون رو ندهند به اون ها بی اعتقاد می شوید؟ چرا اینقدر به این بزرگواران اهانت میکنید؟ یک نفر به مرقد یکی از ائمه در عراق رفته بود خاک دیوار حرمش رو کَنده بود برای تَبَرُک، آیا این کار ها شرک نیست؟آیا خجالت نداره؟ یکی از روحانیون شیعه با یکی از روحانیون سنی به خاطر تبرک بحث می کرد روحانیه شیعه گفت: مگر حضرت یعقوب پیراهن حضرت یوسف رو به چشمانش نکشید و شفا پیدا نکرد؟ روحانیه سنی گفت: پیراهن پیامبر بوده نه پیراهن امام،افسوس که شما هنوز فرق بین پیامبر و امام رو نفهمیدید، متن های من رو خوب بخوانید.

    1. ما هم بر این اعتقاد داریم که انقدر بندگان معنوی و خالصی نیستیم پس به وساطت بهترین اولیا پروردگار ، و درخواست ایشان از خدای بخشنده ،اگر به سودمان هست زودتر دعاهایمان مستجاب شود و این ربطی به برگشتن از خدا و دین نداره

      1. تو چه می دونی؟! اونا سالها بچه نداشتند و سالها نذر کردند و دعا و توسل کردند حالا خدا بعد از چند سال چندین فرزند به اونا داده ! قرار نیست تا پول در ضریح انداختی پای ضریح باردار باشی🤣🤣🤣
        آرامش حرفهایی میزنی که آخر کمدی هست

          1. از توضیحاتت به نظر میاد که قصه هایی میگی چون واقعیت ندارند با دروغ و بافتن قصه ی بیشتر عیب‌هاش رو درست میکنی … مُضحکه چندین فرزند داریم ولی برای داشتن یه فرزند دیگه….!! البته حتی اگه قصه هم باشه هیچ اشکالی نداره ، دعا کردند نذر کردند صَلاح بوده همون ۵ فرزند رو درست تربیت کنند

      2. لیلا خانم، ما سنی ها اعتقاد داریم که وساطت نه، وساطت ممنوعه، الله با این مسئله کار نداره که تو بنده ی روسیاهی هستی یا بنده ی پاک و مطهری، او می خواد که تو ازش بخواهی همان طور که در قرآن آیه ای داریم که میگه بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را، تو به تنهایی او را بخوان اگر دعای تو را پذیرفت پس به مصلحت تو بوده اگر نپذیرفت اصرار نکن،اصرار ممنوعه به ضررت تمام میشه اگر دعای تو را نپذیره دعای رسول الله هم در حق تو نمی پذیره دعا یک نوع عبادته اگر از کسی دیگه ای بخواهی به جای تو دعا کنه یعنی از او خواستی به جای تو عبادت کنه که خیری در این کار نیست.

        1. خانم آرامش : کسی نگفته شیعه از پیامبران یا امامان انتظار اجابت صد در صد در صدی دارند ! یا پیامبران و امامان مسئول اجابت دعا هستند و خداوند هیچ تسلطی در این زمینه نداره ! خانم آرامش اون دعایی که عبادته و اشخاص هر روز انجام میدن با اون نذری که شما دعا معنی می‌کنید تفاوت دارند !

    2. بله ، خانم سنی راستگو ، شما الان دارید میگید
      شیعیان [خیال می‌کنند ]ولی در کامنت قبلی تون گفتید[ خیلی از شیعیان معتقدند که امامان ..‌‌‌‌………. تا حاجت اینها را بدهند] !!!!!!!!!!!
      می‌بینید حتی شما که سنی هستید و بخاطر دروغ های ابوبکر و معاویه و….باورتون شده مذهب سنی از پیامبر و دختر و داماد و فرزندانش والا مقام تر هست و سنی رو روحُ القُدُس می دونید نوشته های خودتون رو به فاصله ی ۲۴ساعت انکار میکنید اونوقت حالا خودتو انقدر قِدیس و روحانی میبینی که نیازی به وساطت بهترین ها نزد الله متعال برای گرفتن دعای پذیرفته نمیبینی!!😉

  4. ما در شهرمون یک امامزاده داریم به نام زید بن علی، یکی از فامیل های ما شوخی میکرد میگفت: زید بن علی فقط برای سرماخوردگی خوبه ولی من از این شوخیش خوشم نیامد و نمیاد کلا” این فامیلمون حالش خوب نیست خیلی از شیعیان معتقدند امامان و امامزاده ها برای این آفریده شدند که حاجت این ها رو بدهند من یک خاطره ای از این امامزاده دارم وقتی شیعه بودم برای حاجتی به حرم امامزاده رفتم شب به خوابم آمد و گفت: الله در تقدیر تو قرار داده که به حاجتت برسی ولی وقتی به حاجتت رسیدی من رو فراموش نکن بین زائرانم شیرینی پخش کن من هم این کار رو کردم حرم این امامزاده در پایین شهر هست معمولا” افراد بی بضاعت میایند و در حرم امامزاده می نشینند‌ از شیعیان بسیار خاطره دارم خوشحالم که از این مذهب بیرون آمدم خیلی از اون ها شیعیان واقعی امامان نیستند و حتی مسخره هم می کنند من وقتی ابتدایی بودم با مرحومه مادربزرگم به روضه امام حسین رفتیم صاحب روضه زنی پرستاربازنشسته بیمارستان و ثروتمند بود دختری کوچک که لباس های مدرسه تنش بود به روضه آمد و بسیار گرسنه بود و پیش ما نشست صاحب روضه فکر کرد او ارتباطی با ما داره بسیار از او پذیرایی کرد دختر وقتی سیر شد رفت صاحب روضه پرسید او ارتباطی با شما نداشت؟ گفتیم:نه ارتباطی نداشت او ضایع شد و هیچی نگفت نکته اینجا بود که اگر می فهمید این دختر با ما ارتباطی نداره اینقدر خوراکی به او نمی داد بخوره انگار نه انگار روضه رو برای مردی گرفته که خونش به خاطر مظلومین به زمین ریخت.

    1. آرامش یا هر اسمی که برای خودت گذاشتی خجالت بکش تا جایی که همه می دونن تو خودتو سنی مذهب معرفی کردی که البته( اللهُ اَعلَم) نه شیعه ای که سنی شدی! و ما می دونیم بخاطر اینکه بسیاری سنی ها متوجه باطل بودن این مذهب شده و به مذهب شیعه برگشتند امثال تو از این قصه ها تعریف میکنید
      تو هم نمیخاد سنگ سُنی به سینه بذاری
      اگه قراره مذهب مردان کافری که سردَمدارش ابوسفیان و ابوبکر ومعاویه ..‌‌.‌عثمان و یزیدو …. بودند معرفی کنیم چیزی جز بخاطر دنیاپرستی و هوس رانیِ شیطانی ،هر جنایتی و کثافتکاری در زندگی برای امامان و فرزندان آنها و شیعیان آنها دریغ نکرده ، نمیبینیم و اونو دین نام گذاشتند !!
      اما دنیا پرستی امروز شیعه در حد ضرر به آخرت خود و خانواده و فرزندان ناشایست که گریبانگیر خودش هست خلاصه میشه
      در ضمن دین اسلام و شیعه را با پیامبر و عترتش(فرزندانش) میشناسند و دین سُنی را با ابوسفیان و ابوبکرو ابولهب و عثمان و یزید و ……………………. داعش و جیش الظلم !!
      پس هر کسی عقل و مغزی اندازه ی یه مورچه هم داشته باشه میفهمه که کدام مذهب الهی و کدام شیطانی هست!
      پس بیخود مذهب شیعه رو با مردم ناقص دینی مثل خودت معنی نکن !!
      بلکه مردم رو چه شیعه چه سنی با قرآن و پیامبر و اهل بیتش سنجش کن !!

    2. آرامش انگار افکار پوچ ناشناس کافر اللهم عجل .‌.‌به تو هم سرایت کرده کی این اَراجیف را به تو خورانده ؟؟
      کدام کتابی ، حدیثی، تفسیری گفته که پیامبران ، امامان و امام زادگان فقط برای این آفریده شدند که حاجت بدهند !!!!
      کسی که درد می‌دهد خودش هم دوا می‌دهد که همان الله متعال است
      ولی مؤمنان متوسل می‌شوند به بندگانی که در پیشگاه پروردگار بسیار اعتبار و ارزشمند هستند در واقع ممکن است دعای روسیاهانی مثل تو نزد خدا پذیرفته نشود ولی پروردگار با واسطه اولیاء الهی و درخواست آنها دعایی را زودتر مستجاب کند
      پس انقدر چرت و پرت نگو

    3. شما که مثلا سنی هستی چرا قضاوت عجولانه میکنی
      شاید اون خانم تعجب کرده از اینکه دختر بچه ای اومده و وقتی بقول تو سیر شده گذاشته رفته !! این ربطی به ندادن یا دادن یه کم نذری نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *