کد خبر: ۲۵۴۲۳۴

کری خوانی هادی چوپان پیش از کنفرانس خبری مستر المپیا 2024

کری خوانی هادی چوپان پیش از کنفرانس خبری مستر المپیا 2024

به گزارش سرویس منهای فوتبال خبرگزاری دیلی فوتبال؛ رویداد ورزشی مستر المپیا ۲۰۲۴ از امشب (جمعه) رسما با برگزاری کنفرانس خبری ورزشکاران در رشته های مختلف آغاز می شود و این رقابت ها با حضور هادی چوپان برای ایرانی ها یکی از جذاب ترین مسابقات خواهد بود.

هادی چوپان که بعد از قهرمانی ۲۰۲۲ سال گذشته بعد از درک لانسفورد به نایب قهرمانی رسید، بامداد امروز‌ در حاشیه ثبت نام ورزشکاران و دریافت شماره مصاحبه‌ای را با رسانه‌ها انجام داد.

هادی چوپان که طبق قرعه شماره یک را برداشت، در خصوص مسابقات امسال و شانس خود برای قهرمانی گفت: «امسال هم مثل سال ۲۰۲۲ شماره یک‌ را برداشتم و می‌خواهم مثل شماره‌ام اول باشم. یک ورژن وحشتناک را از هادی چوپان خواهید دید. مطمئن باشید خشن‌ترین ورژن هادی چوپان خواهد بود.»

وی ادامه داد: «من با انرژی طرفدارانم‌ پیشرفت می‌کنم و می‌خواهم جواب انرژی آن‌ها را با ساندو بدهم.»

هادی چوپان در بخش پایانی صحبت‌های خود به غیبت چند بدنساز ایرانی با وجود کسب جواز‌ مسترالمپیا اشاره کرد و گفت: «من اینجا تنها هستم و تعدادی از هموطنانم با وجود اینکه در مسابقات حرفه‌ای شرکت کردند و جواز گرفتند، نتوانستند اینجا باشند. آن‌ها پشت سد ویزا هستند و از هر کسی که‌ کاری از دستش برمی‌آید می‌خواهم که به ورزشکاران ایرانی در این خصوص کمک کند. من دلم‌ می‌شکند که می‌بینم هموطنانم اینجا نیستند.»

ارسال نظر