منهای فوتبال
عکس| انتقام جوی خوزستانی ۸ نفر را به قتل رساند

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ پدر مرتضی جوکار فردی که در سال ۱۳۶۲ زمانی که تنها ۵ ساله بود جلوی چشمان فرزند خود توسط یک باند خلافکار به قتل می رسد.
با گذشت چندین سال، مرتضی جوکار آغاز به انتقام گیری از این باند خلافکار و قاتل پدر خود می کند که در سال ۱۳۸۴ اولین فرد از این باند را به قتل می رساند.
چندین سال می گذرد تا اینکه چند ماه گذشته این قاتل و انتفام جو آخرین فرد از این باند را نیز به قتل می رساند که نهایتا منجر به قتل ۸ نفر می شود و به دام پلیس می افتد و در ملاءعام اعدام می شود.
- بیشتر ببینید:
- صحنه تصادف مرگبار با چهار کشته در زاهدان
عکس اعدام مرتضی جوکار قاتل سریالی کازرونی که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






چه دنیای کثیفی
اللهم عجل لولیک الفرج……..
کی میایی که انسان دنیا را لجنزار کرد
این دنیای وحشی آخرالزمانی که ۸ نفر یکی را میکشند و یکی آن ۸ نفر را .. و آن یکی باید کشته شود وگرنه ۸۰ نفر را خواهد کشت !!!
و این اتفاق همیشه در حال تکرار است !
در چنین جهنمی ازدیاد جمعیت یعنی حماقت محض
دمشگرم خوب کاری کرد منم بودم با قاتلین پدرم همین کار را میکردم
نباید اعدام میشد حق و ناحق شد مثل دادگاه من یارو که دعوا راه انداخت تبرعه شد من باید دیه بدم😥 دوباره اعتراض میکنم
اگر چه شما میپسندی ولی اگه قرار باشه بخاطر یه نفر هشت نفر کشته بشن دنیا به نابودی کشیده میشد