فوتبال ایران

عذرخواهی ساکت الهامی پس از استعفا

به گزارش دیلی فوتبال؛ ساکت الهامی پس از شکست در هفته شانزدهم لیگ برتر مقابل فولاد، به شدت عصبانی شد و الفاظ بسیار زشت و زننده‌ای علیه یحیی گل‌محمدی عنوان کرد.

پس از این اتفاق الهامی از سوی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم شد که محرومیت او در تمرینات نساجی هم باید اجرا می‌شد.

با توجه به اتفاق دیشب و احتمال اعمال محرومیتی سنگین برای ساکت الهامی، باشگاه نساجی به احتمال بسیار زیاد با این استعفا موافقت خواهد کرد.

ساکت الهامی پس از استعفایش گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده و اتفاق خارج از شان خودم و فوتبال تصمیم به استعفا گرفتم. ما مربیان همیشه تحت فشار هستیم و قبول دارم اشتباه کردم.

وی افزود: از مجموعه بزرگ فولاد؛ یحیی گل‌محمدی عزیز، حمید مطهری، رضا حدادیان، همه اعضای تیم و باشگاه نساجی و مهدی تاج و کمیته انضباطی عذرخواهی می‌کنم.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۶ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *