منهای فوتبال
فیلم| هتک حرمت حجاب توسط مهدی هاشمی

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ مهدی هاشمی حین گرفتن عکس یادگاری با عوامل سریال تاسیان خطاب به عکاس که به همراهان تذکر حجاب می دهد گفت: حجاب که تموم شد!
- بیشتر ببینید:
- لحظه تصادف شدید پراید در برف
فیلم هتک حرمت حجاب توسط مهدی هاشمی که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






لقمه که حروم باشه مرد بی غیرت میشه زن بی بندوبار میشه فرزندان به بیراهه و قهقرا میرن و شاهد چنین صحنه هایی خواهید بود
خدارا صد هزار مرتبه شکر که خانواده بافرهنگ و سالمی دارم و به این بی غیرتی و دیوثی دچار نشدم
هنر شما همین رقاصی ها و قبح شکنی هاست! هنر دیگری ندارید خوش باشید و به بی ناموسی خودتان افتخار کونید
دین باوری نیست که شما باهاش به دنیا آمده اید و بزرگ شده اید شما اصلا” به چنین دینی اعتقاد هم ندارید دین باوری هست که در موردش عمیقا” فکر کرده اید این صحبتی هست که یک فیلسوف آلمانی کرده است من خودم تجربه این صحبت رو دارم هر زمان که عذر شرعی دارم و از نماز خواندن نهی هستم بسیار دلم برای نمازم تنگ می شود نماز من ترکیبی از نماز مذاهب مختلف اهل سنت هست ولی بیشتر شبیه طریق سادات احناف هست من اقامه می گویم رفع الیدین می کنم یعنی دست هایم را بالا می برم تکبیر الحرام می گویم ولی مانند مالکی ها، اول سوره بسم الله نمی گویم آخر سوره ی حمد آمین نمی گویم خیلی تعجب می کنم نماز اهل سنت با شیعیان فرق می کند نماز ستون دین هست وقتی نماز شما التحیات نداشته باشه و به شکل دیگه ای خوانده بشه ستون دین شما محکم نخواهد بود، زنان و مردان مسلمانی که به شکلی که قرآن گفته حجاب ندارند دینشان ناقص هست تمام اعضای بدن باید حجاب داشته باشد یعنی اعضای بدن از زشتکاری ها که خلاف عفت هست پرهیز کند، نیمه ی شعبان هست و شیعیان در این روز درباره ی مهدی صحبت می کنند حق دارند اعتقادشون هست و باید درباره ی اون حرف بزنند ولی من فکر می کنم احکامی مثل حجاب، نماز، امر به معروف و نهی از منکر که (مذهب حنبلی( یکی از مذاهب اهل سنت) زیاد بهش تاکید می کند) مهم تر از افسانه درست کردن درباره ی منجی هست دنیا باید آماده ی حضور این منجی باشه مسلمان ها باید تلاش کنند اسلام در کل دنیا اشاعه پیدا کنه و زمینه ی حضور منجی فراهم بشه یک فیلسوف غربی معتقده آدم ها حقیقت را نمی پذیرند چون دوست دارند با توهم هایشان زندگی کنند.
تموم شد