منهای فوتبال
فیلم| قانون جدید مالیات که مردم از آن بی خبر هستند

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ در قانون مالیات سال ۱۴۰۴، مالیات سالانه افراد بر اساس هر تراکنش بانکی که انجام بدهد محاسبه خواهد شد که در این صورت تمام نقل و انتقالات بانکی از جمله تجاری و غیر تجاری شامل پرداخت مالیات برای افراد می شود.
- بیشتر ببینید:
- همه چیز دربارهی قتل دانشجوی دانشگاه تهران
فیلم قانون جدید مالیات که مردم از آن بی خبر هستند که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.






شوهرم داشت پاورقی میدید و می خندید گفتم: پیام جان به چی می خندی؟!!گفت: رضا پهلوی نتونسته در بطری رو باز کنه مگه میشه یک مرد نتونه در بطری رو باز کنه؟!! گفتم: آره عزیزم حتما”میشه بعضی مرد ها شخصیت زنانه دارند مثل زن ها رفتار می کنند پیام گفت: زنش شده مرد بهش خیانت میکنه و خودش شده زن نمیتونه در بطری رو باز کنه،گفتم: عزیزم خدا همه جور خلقتی کرده مردی که زنه، زنی که مرده.
نجات ایران:زهی خیال باطل جمهوری اسلامی دزد،حکومتی که برای مردمش کم میگذاره و به حقوق مردمش تجاوز میکنه و دادگستری اش مکانی است نه برای احقاق حقوق مردم و شاکیان بلکه ابزاری است برای سرکوب مخالفان، حق گرفتن حتی یک ریال مالیات از مردم غیر رانت خور سهمیه ی ایثارگری را ندارد،مردم عزیز و طرفداران نجات ایران نگران نباشید این حکومت با این رفتارها فقط داره بر طبل رسواییش بیشتر میکوبه و فقط داره سرنگونیش را نزدیکتر میکنه چون خدا هست و حساب کتاب هم هست،نترسید که من هستم و به اعتمادی که بهم کردید پایبندم و با تمام توان دارم حلقه ی فشار و محاصره را بر این حکومت ضد ملی ضد مردمی غارتگر فاسد تنگتر میکنم
یکساعت پیش با مخابرات تجارت کردم ۱۸ گیگ اینترنت یکماهه ۹۶ تومن با ۱۰٪ درصد مالیات بر ارزش افزوده شد ۱۰۵ هزار تومن ریختم به حساب حالا من کد ملی مخابرات را از کجا بیارم؟
نجات ایران:ای داد بیداد آقای مصطفی شمایی؟ پس چی شد؟حالا داری از پرداخت مالیات به جمهوری اسلامی جونت فرار میکنی؟این همه سنگ حکومت جمهوری اسلامی رانت خورهای سهمیه ی ایثارگری را به سینه زدی حالا که جمهوری اسلامی میخواد با مالیات بچاپدت یکدفعه از خواب خرگوشی بیدار شدی؟مالیات را باید پرداخت کنی چون حقوق چند برابری رانت خورهای سهمیه ی ایثارگری را میخواهند پرداخت کنند،دیگه چقدر پول بی پشتوانه برای پرداخت حقوقهای گزاف رانت خورهای سهمیه ی ایثارگری چاپ کنند و افزایش پایه ی پولی و تورم را به غیر رانت خورهای سهمیه ی ایثارگری تحمیل کنند؟آقای مصطفی داشتی سنگ چه حکومتی را به سینه میزدی؟حکومت رانت خورها را؟!