منهای فوتبال

فیلم| فاطمه معتمدآریا مهاجرت کرد

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فاطمه معتمد آریا بازیگر سابق سینمای ایران در جدید ترین مصاحبه خود اظهار کرد: اولین باری که بعد از دادگاه‌های متعدد توانستم پاسپورتم را بگیرم و برای یک فستیوال به فرانسه بیایم همسرم گفت برنگرد چون برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند!! در نتیجه من بیش از یک سال است از ایران خارج شدم و ساکن پاریس هستم و کار حرفه ایم را در آنجا ادامه‌ می‌دهم.

فاطمه معتمد آریا این مصاحبه را در حاشیه جشنواره فیلم ‌های ایرانی در آمریکا اظهار کرده است.

فیلم اعتراف فاطمه معتمد آریا به مهاجرت از ایران به فرانسه که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۹ دیدگاه ها

  1. چی میشه که آدم ها به این روز می افتند؟ عوامل زیادی موثره، ولی مهم ترین عاملش این هست که این اشخاص نتوانستند از خودشون مراقبت کنند، هر انرژی که از بیرون میاد فوری می دوند به سمتش، فکر می کنند این راه رهایی هست ولی این ها هیچ وقت راه رهایی رو پیدا نمی کنند انسان باید همیشه وقتی هر انرژی از بیرون به سمتش آمد به درون خودش برود و راه رهایی رو از آن انرژی نگیرد بلکه از درون خودش بگیرد، حالا سوال پیش میاد که اگر به درون خودش رفت و چیزی بدست نیاورد چیکار کنه؟ به خاطر این گفتم از خودش مراقبت نکرده اگر انسان تلاش کنه درون ثروتمندی داشته باشه وقتی به درون خودش می رود راه رهایی را پیدا می کند ولی وقتی از درون توخالی باشد می شود مثل خانم هایی که فوری حجاب خودشان را برداشتند و نشان دادند کم ظرفیت هستند، معادلات سیاسی و مذهبی و فرهنگی، هرگز با این کار ها عوض نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *