منهای فوتبال

اتاق بازرگانی اصفهان، شریک جدید آفریقا شد!

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ با پیگیری معاون اقتصادی استانداری اصفهان، جلسه هم اندیشی رؤسای اتاق بازرگانی اصفهان و کشورهای آفریقایی در اتاق بازرگانی اصفهان با بررسی چالشها و ظرفیت‌های کشورهای ایران و قاره آفریقا برگزار شد.

در پایان نشست تخصصی اعضای اتاق بازرگانی اصفهان با هدف توسعه تبادلات اقتصادی، قرارداد همکاری میان کشورهای غنا، نیجریه، گامبیا و ساحل عاج با اتاق بازرگانی اصفهان به امضا رسید.

این توافقنامه گامی مهم در جهت گسترش روابط تجاری دوجانبه و بهره‌برداری از فرصت‌های اقتصادی مشترک در راستای اولویت‌های استاندار اصفهان است.

در جلسه هم‌اندیشی رؤسای اتاق‌های بازرگانی اصفهان و کشورهای آفریقایی، چالش‌ها و ظرفیت‌های تجاری ایران و قاره آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان کشورهای آفریقایی با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی خود، خواستار تقویت ارتباطات تجاری و اقتصادی با ایران شدند.

این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز افزایش صادرات، توسعه بازارهای جدید و تقویت مناسبات اقتصادی بین ایران و کشورهای آفریقایی باشد.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *