سهام داران بخوانند: علت واریز نشدن سود سهام عدالت چیست؟/ آخرین مهلت ثبت نام جاماندگان در مهر ۱۴۰۴

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ علت واریز نشدن سود سهام عدالت و آخرین مهلت ثبت نام جاماندگان از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار اعلام شد و در این گزارش dailyfootball.ir مشاهده کنید.
جاماندگان دریافت سود سهام عدالت با ثبتنام در سامانه سجام تا ظهر روز سهشنبه (۸ مهر ماه) در فهرست دریافت سود قرار میگیرند.
داشتن شماره شبای نامعتبر، مسدود، راکد، مشترک (دو امضائه)، ارزی و بلندمدت از جمله مهمترین دلایل واریز نشدن سود سهام عدالت است که باعث شده تا برخی سهامداران سود خود را دریافت کنند.
همه سهامداران عدالت میتوانند با مراجعه به سامانه سجام، بخش «ویرایش شماره شبا» از وجود شماره شبای معتبر خود نزد شرکت سپردهگذاری مرکزی اطمینان حاصل کنند.
- بیشتر ببینید:
- کشف حجاب دسته جمعی در تئاتر نگار جواهریان و لیلی رشیدی با حضور رامبد جوان/ فقط شبنم مقدمی حجاب دارد
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

