فوتبال جهان

پیشنهاد تحریم جام جهانی ۲۰۲۶ و سلب میزبانی از آمریکا

به گزارش دیلی فوتبال؛ اوکه گوتلیش، عضو هیات اجرایی فدراسیون فوتبال آلمان پیشنهاد کرد این کشور به دلیل اقدامات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تحریم جام جهانی ۲۰۲۶ فوتبال را مورد بررسی قرار دهد.

وی این وضعیت را با بازی‌های المپیک ۱۹۸۰ مسکو مقایسه کرد که توسط چندین کشور به رهبری آمریکا و در واکنش به حمله شوروی به افغانستان تحریم شد. توجیه تحریم بازی‌های المپیک در دهه ۱۹۸۰ چه بود؟ به نظر من، تهدید بالقوه اکنون بیشتر از آن زمان است.

از سویی دیگر اریک کوکرل، سیاستمدار چپ افراطی فرانسوی نیز خواستار سلب میزبانی جام جهانی ۲۰۲۶ از سوی آمریکا شده و پیشنهاد تحریم از سوی فرانسه را داده است.

او در جمع خبرنگاران گفت: به طور جدی، آدم تصور می‌کند که برای بازی در جام‌جهانی به کشوری می‌رود که به همسایگانش حمله می‌کند، تهدید به اشغال گرینلند می‌کند و قانون بین‌الملل را زیر پا می‌گذارد.

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *