منهای فوتبال

عکس| پیام شادی بخش دختر اسماعیل هنیه به مردم سوریه

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ سارا دختر اسماعیل هنیه با تبریک پیروزی مخالفان سوری در توییتی نوشت: ای سوریه برای تو شادیم انگار که فلسطین آزاد شد.

سارا هنیه چندین توییت در شادی سقوط بشار اسد نوشته و فیلم صحبت های پدرش درباره انتقاد از بشار اسد را منتشر کرد.

عکس توییت دختر اسماعیل هنیه در خصوص آزادی مردم سوریه که در توییتر منتشر شده را تماشا کنید.

عکس| پیام شادی بخش دختر اسماعیل هنیه به مردم سوریه | دیلی فوتبال

واکنش دختر اسماعیل هنیه به سقوط بشار اسد

اخبار لحظه ای فوتبال در اینستاگرام دیلی فوتبال با جدیدترین و جذاب ترین خبرهای فوتبالی
کانال تلگرام دیلی فوتبال با پوشش فوری اخبار فوتبال ایران و جهان
نمایش بیشتر

بیشتر ببینید:

‫۳ دیدگاه ها

  1. از گلوی ایرانی زدید دادید به این عربهای اموی عباسی شیعه را از زندگی سیر کردید تا گردن این یابوها را کلفت کنید اینم آخرش چقدر گفتیم نکنید این کارها را به مردم خودتان برسید گفتید ما مرزها را بردیم چند هزار کیلومتر اونورتر حالا طالبان مثل افعی دوسر و اعراب اموی بغل گوشمان وزوز میکنند مدام اشتباه کردید ملت را نا امید و سرخورده کردید به اجنبی حال دادید برای ملت قانون شبانه تصویب کردید تنبیه و تهدیدشان کردید باز هم اشتباه خواهید کرد

  2. بشار اسد گاو نه من شیر ده برای ایران بود گاو نه من شیر ده، نه من شیر میده با یک لگد این سطل پر از شیر رو چپه میکنه، این همه عزیزان زحمت کشیدن آخرش گاو نه من شیر ده رفت طرف غربی ها اون ها هم ماشاءالله حکومتش رو سرنگون کردند، خدمت همه ی معاندین احمق عرض می کنم ایران کشوری بانفوذ و تاثیرگذار در منطقه هست او از همه چیز با خبر بود ولی دیگه حکومت بشار اسد هیچ سودی برای ما نداشت، بلایی باشی مصطفی بکری(یکی از نمایندگان مجلس مصر) استدلال میکنه که حکومت این گروه های مسلح نوید بخش آزادی و خوشبختی برای مردم سوریه نخواهد بود باید از انتقال این هرج و مرج به سایر کشور های عربی جلوگیری کرد من هم با نظر او موافقم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *