کد خبر: ۱۱۵۴۰

مهاجم استقلال کلافه شد!

مهاجم استقلال کلافه شد!
به گزارش دیلی فوتبال؛ سجاد آقایی بازیکنی است که روز گذشته خبر جدایی‌اش روی خروجی باشگاه استقلال قرار گرفت و البته این بازیکن با قراردادی قرضی به ذوب‌آهن پیوست. آقایی در این باره گفت:

من نمی‌دانم چه بگویم و خودم هم مانده ام چه شده است. مگر نباید بازیکن در آرامش بازی کند؟ پس این چه کاری است. ظهر نامه زده‌اند که رضایت سجاد آقایی صادر شود و شب می‌گویند نمی‌شود. مگر چنین چیزی می‌شود؟ خودم هم نمی‌دانم چه اتفاقی رخ داده است و از این موضوع ناراحت هستم.

مهاجم استقلال در پاسخ به این سوال که آیا دوست ندارد در این تیم به فعالیت خود ادامه بدهد یا نه هم گفت:

من با مدیران باشگاه حرف زدم، گفتم نه اسکان دارم و نه به من پول می‌دهید، گفتند می‌توانی بروی و حالا هم که جدا شدم به من اینطوری گفتند. خودم هم نمی‌دانم چکار کنم.

ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟