اقدام عجیب فدراسیون شطرنج؛ یک مرد کاپیتان تیم ملی زنان ایران شد
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ منابع خبری در توییتر از اقدام عجیب فدراسیون شطرنج مبنی بر انتخاب یک مرد به عنوان کاپیتان تیم ملی زنان ایران در المپیاد جهانی 2022 این رشته ورزشی خبر دادند.
در اقدامی عجیب توسط فدراسیون شطرنج، کاپیتانی شطرنج زنان ایران به یک آقا واگذار شد.
قرار است المپیاد جهانی بانوان ۲۰۲۲ به میزبانی هند برگزار شود که تیم ملی شطرنج بانوان ایران با ترکیب مبینا علینسب، سحر معصومی، آنوشا مهدیان، آناهیتا زاهدی فر و میترا اصغرزاده در این مسابقات حضور پیدا می کند.
تیم ملی شطرنج زنان ایران با میانگین ریتینگ ۲۱۶۸ بخت ۳۸ قهرمانی این مسابقات است. نکته قابل توجه و عجیب این مسابقات کاپیتانی یک آقا برای تیم ملی شطرنج زنان است!
حضور این فرد به عنوان کاپیتان تیم ملی بانوان شطرنج ایران درحالی است که اسم این فرد برای اهالی شطرنج نا آشناست و به نظر می رسد فدراسیون شطرنج در اقدامی عجیب هدایت تیم زنان را به فرد ناشناسی سپرده است.