|
کد خبر: ۱۱۹۵۲۱

عکس| ضرب و شتم زینب جعفری آمر به معروف حجاب در قطار تهران - یزد

عکس| ضرب و شتم زینب جعفری آمر به معروف حجاب در قطار تهران - یزد

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از ضرب و شتم زینب جعفری آمر به معروف حجاب در قطار تهران - یزد که خواستار تذکر نسبت به بی حجابی برخی مسافران شده بود بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

زینب جعفری شاغل در آموزش و پرورش ناحیه دو یزد و فرزند شهید علی جعفری، در خصوص ماجرای قطار تهران - یزد اظهار داشت: برای شرکت در همایش معلمان نخبه انقلابی کشور به همراه چند نفر از همکاران به تهران رفته بودیم و هشتم مرداد 1401 در سالن اتوبوسی قطار 620 عازم یزد شدیم.

وی افزود: من به همراه سه نفر از همکارانم در سالن شماره شش مستقر شدیم که در این سالن چند بانوی بی حجاب هم حضور داشتند و در سالن به رفت و آمد هم می پرداختند.

معلم یزدی ادامه داد: من و همکارانم هیچ تذکری به خانم های بی حجاب ندادیم، ولی بعد از دو ساعت با توجه به افزایش پوشش های بی حجاب بانوان به بیرون از سالن قطار رفتم و از مامور قطار به عنوان متولی قانون خواستم که به آنان تذکر دهد تا حجاب خود را رعایت کنند ولی با توجه به بی توجهی مامور و سرمهماندار به سراغ رئیس قطار رفتم. رئیس قطار در واکنش به درخواست من گفت «شما چه کاره هستید؟ تفکرات شما مشکل دارد و ما مشکلی با بی حجابی این افراد نداریم؛ اگر می خواهید به سالن دیگری بروید» که من قبول نکردم و گفتم صورت مسئله را پاک نکنید.

وی افزود: وقتی به ایستگاه کاشان رسیدیم، من و همکارانم در حالی که از اقدام مسئولین قطار برای بهبود وضعیت حجاب سالن قطار نا امید شده بودیم، بعد از گرفتن عکس سلفی از خود، در راهروی سالن قطار یکی از زنان بدحجاب به سمت من حمله ور شد و ابتدا چادر را از سر من کشید و سپس می خواست روسری من را بکشد که متوجه نیت او شدم و روسری خودم را محکم چسبیدم که دستم با ناخن های خانم بی حجاب زخمی شد و مورد فحاشی و کتک او قرار گرفتم. یکی از همکارانم نیز خواست به من کمک کند که او هم نیز مورد ضرب و شتم قرار گرفت؛ در آن لحظه خداوند قدرتی به من داد تا در برابر خانم بدحجاب که جثه قوی تری نسبت به من داشت روسری خود را حفظ کنم.

زینب فرزند شهید علی جعفری تصریح کرد: متاسفانه هیچ یک از مسافران مرد و زن که شاهد این ماجرا بودند به کمک ما نیامدند.

وی افزود: پس از لحظاتی سرمهماندار و رئیس قطار به داخل سالن آمدند و من را مقصر ایجاد اختلال در نظم عمومی خطاب کردند و رئیس قطار گفت «باید در این ایستگاه کاشان (ساعت یک بامداد 9 مردادماه) پیاده شوید» و من نامه کتبی برای پیاده شدن از رئیس قطار خواستم چون جرمی مرتکب نشده بودم که او قبول نکرد و چند دقیقه بعد پلیس ایستگاه قطار کاشان برای بازداشت من به داخل سالن آمد و مدعی بازداشت بنده شد و بعد یک برگه سفید بدون نوشتن هیچ کلمه ای به من داد تا آن را امضا کنم که به هیچ عنوان قبول نکردم.

زینب جعفری تاکید کرد: مامور قطار کاشان وقتی دید من برگه سفید را امضا نمی کنم گفت «به من اعتماد نداری؟» و من گفتم خیر و او در پاسخ من را مورد بی احترامی قرار داد و تهدیدم کرد.

معلم یزدی ادامه داد: به رئیس قطار گفتم اگر من را بازداشت کنید و نتوانید جرم من را ثابت کنید آن وقت از شما شاکی می شوم و او گفت «هیچ غلطی نمی توانی بکنی» و چون رئیس قطار مدرکی برای اثبات حرف خود نداشت خانم بدحجاب را به سالن دیگری هدایت کرد تا صورت مسئله را پاک کند.

زینب جعفری گفت: وقتی به یزد رسیدیم در بدو ورود به همراه همکاران و چند نفر از شاهدان عینی به حراست راه آهن یزد رفتیم و ماجرا را گفتیم و شکایت کردیم.

وی تصریح کرد: در ایستگاه قطار چند نفر از مسئولان راه آهن از جمله مدیرکل راه آهن و مسئول حراست و چند نفر از خانواده شهدا و جمعی از بسیجیان و طلاب و فرماندهی پلیس راه آهن حضور یافتند و با پیگیری‌های تلفنی معاون سیاسی امنیتی استاندار، مسئول دفتر امام جمعه یزد، سپاه پاسداران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر اعتراض خود را نسبت به این اتفاق اعلام کردند.

این بانوی یزدی افزود: با مراجعه به نیروی انتظامی از رفتار پلیس ایستگاه قطار کاشان شکایت کردم و حتی مسئولین نظامی و انتظامی از جمله سپاه اصفهان، و فراجا اصفهان پیگیر ماجرا شدند و با توجه به شواهد و قرائن و سوابق قبلی بانوی بدحجاب، مأمور پلیس ایستگاه کاشان به همراه مسئولین قطار مقصر شناخته شدند.

زینب جعفری گفت: کتک خوردن ما به خاطر حجاب و به خاطر امر به معروف و نهی از منکر مهم نیست بلکه ما بانوان محجبه و خانواده شهدا و بسیجیان مطالبه جدی خون شهدا و حفظ حجاب بانوان و حفظ امنیت بانوان محجبه در اماکن عمومی، که این دومین اتفاق بعد از اتفاق ضرب و شتم دختر محجبه در اتوبوس شهری تهران می باشد؛ از همه مسئولین خواستاریم و تا پای جانمان این قضیه را پیگیری خواهیم کرد.

واکنش دادستانی یزد به درگیری زینب جعفری بر سر حجاب در قطار

دادسرای یزد با صدور اطلاعیه ای و ارسال به رسانه ها از تشکیل پرونده و تعقیب متهمین توهین و درگیری در قطار تهران-یزد خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «در پی گزارش توهین و درگیری چند نفر نسبت به یکی از بانوان محجبه در قطار تهران - یزد و دهن کجی نامبردگان و رئیس قطار به موضوع حجاب، دادسرای یزد نسبت به احضار رئیس قطار و دستور شناسایی متهمان اقدام کرد».

دادسری یزد اضافه کرد: «با پیگیری صورت گرفته در حال حاضر رئیس قطار توسط راه آهن از خدمت تعلیق شد و پرونده در حال رسیدگی است».

عکس زینب جعفری که مورد ضرب و شتم افراد بی حجاب در قطار تهران - یزد قرار گرفته که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

عکس زینب جعفری آمر به معروف حجاب در قطار

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
محمد
-
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
درود بر شرف این بانوی شجاع یزدی . باید مجسمه اش رو بزنند به عنوان الگو در یزد
پاسخ
سینا
-
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
ایول دادتسان یزد . رییس قطار الان دیگه باید به فکر شغل جدید باشه و با شغلش خداحافظی کنه
پاسخ
رضا
-
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
حجاب قانون رسمی کشور هست و کسی حق نداره به راحتی کشف حجاب کنه و انتظار داشته باشه کسی هم بهش چیزی نگه . از اون بدتر مامور قطار و رییس قطار هست که به عنوان متولی یک مجموعه مثل خیالش نیست اجرای قانون و بهش بی توجه !!!!
پاسخ
سینا
-
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
درود براشون باد. انشالله سر دستها فساد و فحشاء هرچه زودتر نابود بشن،بخصوص انهای که دارن مخفیانه این افراد رو گرم میکن و جلو میفرستن. هرچند که خودشون هم مقصر هستن. باید مثل دوره پهلوی،ریشه و سازمان و افرادی قدرتمند که دست در این کارهای دارن،رو گرفت و اعدام یا از کشور اخراج یا زندان کرد.
پاسخ
شیوا
-
۲۲:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
با این لشگر کشی معلومه رئیس قطار مقصر میشه، کم مونده به سازمان ملل شکایت کنه، کاش برای اختلاس گران و مسببین مشکلات معیشتی مردم هم آنقدر رگ غیرتتون متورم میشد ،اگر بی‌حجابی بیقانونیه پس اختلاس هم جرمه
پاسخ
ایمان
-
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۲
رییس قطار و رییس ایستگاه کاشان اول باید برکنار و بعد باید مجازات بشن
پاسخ
حمید
-
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۲
حقش بود مگه فضول مردمی.خیلی عرضه داری برو جلوی مسولین مفسد وسعید طوسی بگیر
پاسخ
reza
-
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
متاسفم برای تو که برای اخراج شدن و بیکار شدن یک فرد در این شرایط سخت اقتصادی خوشحالی
پاسخ
محمد
-
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۵
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
درود بر شرف آمران به معروف و ناهیان از منکر
درود بر انسان های بیدار شجاع مؤمن و باغیرت
به خدا اگر سکوت کنیم، روز به روز بدتر می شود و این روند بی عفتی و بی حرمتی حد توقف ندارد.
یا حسین....
پاسخ
محمد
-
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۶
چرا می خواهید همه مثل شما فکر کنن و یک تفکر و پوشش باشه.. آدمای نخبه از کشور رفتن و فقط یک مشت ضریب هوش پایین موندیم و درگیر این مسایل ابتدایی هستیم... معلم نخبه!!!! امیدوارم نخبگیش رو به خاطر پوشش و تفکراتش نگرفته باشه و فقط به خاطر دست رنجش باشه.. این معلم نخبه چرا در مقابل مشکلات اقتصادی انقدر زرنگ نیست زورتون فقط به زنان بی حجاب میرسه!!! سرخوردگیتون رو با این چیزا پوشش بدید ولی منفورتر میشید
پاسخ
فراز
-
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷
مجسمشو باید از جنس عنبر نسارا ساخت زد سر امامزاده پشمک
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟