فیلم| اتوبوس پرسپولیس وحید امیری و مهدی ترابی را جا گذاشت؛ عمدی در کار بود؟
به گزارش سرویس فیلم خبرگزاری دیلی فوتبال؛ فیلم منتشر شده از جا ماندن وحید امیری و مهدی ترابی از اتوبوس پرسپولیس در ورزشگاه آزادی پس از بازی با مس رفسنجان بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که با واکنش های متفاوت کاربران فضای مجازی نیز مواجه شده است، اتوبوس باشگاه پرسپولیس وحید امیری و مهدی ترابی بازیکنان این تیم را جا گذاشت؛ برخی کاربران این اقدام را عمدی دانسته اند و به مواضع این دو بازیکن در محکوم کردن اغتشاشات پس از مرگ مهسا امینی نسبت داده اند.
گفتنی است، پرسپولیس در هفته نهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی مقابل مس رفسنجان به برتری رسید.
- بیشتر ببینید:
- خلاصه بازی پرسپولیس و مس رفسنجان
- حمایت مهدی ترابی از پلیس نیمه کاره ماند؛ اگر پنالتی گل می شد، عکس پلیس زیر پیراهن بازیکن پرسپولیس بود!
- واکنش وحید امیری به مرگ مهسا امینی و حمایت از علی کریمی: مخالف آتش زدن پرچم ایران هستم
فیلم کامل جا ماندن وحید امیری و مهدی ترابی از اتوبوس پرسپولیس در ورزشگاه آزادی که در اینستاگرام منتشر شده است را در دیلی فوتبال تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
فیلم جا ماندن وحید امیری و مهدی ترابی از اتوبوس پرسپولیس

مرد،غیرت،اقتدار








