|
آخرین اخبار:
کد خبر: ۱۴۲۶۸

کارشناسی داوری بازی استقلال و ذوب آهن

کارشناسی داوری بازی استقلال و ذوب آهن

به گزارش دیلی فوتبال؛ نوید مظفری، کارشناس داوری فوتبال ایران در مورد تک گل تیم استقلال در نیمه اول بازی مقابل ذوب آهن گفت:

زننده گل تیم استقلال (محمد دانشگر) در صحنه‌ای که روزبه چشمی ضربه سر را به سمت دروازه ذوب‌آهن زد یک نیم تنه جلوتر از مدافع ذوب‌آهن بود و در صحنه آفساید گل را به ثمر رساند.

وی افزود:

تشخیص گل آفساید استقلال چندان سخت نبود چرا که صحنه کاملا واضح بود.

از آنجا که بازی در ورزشگاه خالی از تماشاگر برگزار می‌شد نمی‌توان گفت کمک داور تمرکز لازم را نداشته و در این صحنه یک اشتباه مسلم رخ داده است.

داود رفعتی دیگر کارشناس داوری نیز در مورد نحوه قضاوت پیام حیدری در بازی استقلال و ذوب آهن گفت:‌

پیام حیدری در این مسابقه جایگزین موعود بنیادی‌فری شد که به دلیل بیماری نتوانست در این بازی قضاوت کند.

تیم داوری در این مسابقه عملکرد قابل قبولی داشت. البته مهم‌ترین صحنه این بازی گل اول استقلال بود که در شرایط آفساید به ثمر رسید.

وی افزود:

تشخیص آفساید این گل کمی سخت بود زیرا بازیکنان مدافع و مهاجم به هم نزدیک بودند اما این گل مردود بود و کمک داور آرمان اسعدی اشتباه تأثیرگذاری داشت.

این کمک داور یک گل دیگر را هم آفساید اعلام کرد که گل دوم ذوب‌آهن به استقلال بود که این پرچم اسعدی درست بود زیرا مهاجم ذوب‌آهن در موقعیت آفساید گلزنی کرد.

برچسب ها: استقلال ذوب آهن
ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟