|
کد خبر: ۱۵۰۲۲۶

گوگل پلی رفع فیلتر شد

گوگل پلی رفع فیلتر شد

به گزارش سرویس منهای فوتبال خبرگزاری دیلی فوتبال؛ منابع خبری در توییتر از رفع فیلتر گوگل پلی در ایران خبر دادند و به بررسی و گزارش نحوه اتصال به Google Play Store پرداختند.

برخی گزارش ها از رفع فیلترینگ گوگل پلی در تمامی اپراتورهای اینترنتی خبر می دهند.

نت بلاکس اعلام کرد دسترسی کاربران ایرانی به فروشگاه گوگل آزاد شده است.

بررسی های دیلی فوتبال در ساعت 17:00 امروز دوشنبه 26 دی 1401 رفع فیلتر نشانی اینترنتی play.google.com در ایران را تایید می کند.

گفتنی است، طی ماه های گذشته و در پی اغتشاشات پس از مرگ مهسا امینی در برخی شهرهای ایران، دسترسی کاربران به چندین اپلیکیشن از جمله اینستاگرام و گوگل پلی محدود شد.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

رفع فیلتر گوگل پلی در ایران

برچسب ها: توییتر
ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
سعید عرفانی
-
۰۷:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷
چرا اخبار کذیچب منتشر میکنید و ذره ای ای به تعهد خود مبنی بر اعدام ارسال اخبار فیک و دروغ عمل نمیکنید .کی میگه گوگل پلی رفع فیلتر شد چرا بی خودی دروغ میگویید .من همین الان رفتم و دیدم نخیر هنوز بدون فیلتر شکن باز نمیشه
پاسخ
amir
-
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۷
????
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟