کاهش چشمگیر تقاضای کادب؛ آمار ثبت نام در قرعه کشی ایران خودرو امروز پنجشنبه 18 اسفند 1401
به گزارش سرویس منهای فوتبال خبرگزاری دیلی فوتبال؛ منابع خبری در توییتر از کاهش چشمگیر تقاضای کاذب در طرح فروش فوق العاده ایران خودرو ویژه نیمه شعبان خبر دادند و به بررسی آمار ثبت نام کنندگان در قرعه کشی محصولات ایران خودرو در امروز پنجشنبه 18 اسفند 1401 پرداختند.
بر اساس گزارش ها، در طرح فروش فوری محصولات ایران خودرو ویژه ولادت امام زمان (عج) تا ساعت 24 روز چهارشنبه هفدهم اسفند 1401 در مجموع حدود 450 هزار نفر در طرح های عادی، مادران و خودروهای فرسوده ثبت نام کرده اند.
بدین ترتیب و با توجه به ثبت نام های چند میلیونی در طرح های فروش ایران خودرو در ماه های گذشته، با گذاشتن شرط بلوکه شدن پول در حساب وکالتی، تقاضای کاذب در خرید خودرو کاهش چشمگیری یافته است.
- بیشتر بخوانید:
- لینک سایت ثبت نام در طرح فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو ویژه نیمه شعبان در اسفند 1401
گفتنی است، سرویس منهای فوتبال خبرگزاری دیلی فوتبال بروزترین لیست قیمت کارخانه و بازار خودروهای ایران خودرو را برای مخاطبان ارائه کرده است که می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.
- بیشتر بخوانید:
- قیمت محصولات ایران خودرو پنجشنبه 18 اسنفد 1401
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
آمار ثبت نام در قرعه کشی ایران خودرو در اسفند 1401


الانم اون دلالی که پول داره میتونه ثبت نام کنه و نه مصرف کننده واقعی، خدا ازتون نگذره




خب برادر اینقد طمّاع نباش طلاهات وبفروش ثبت نام کن اسمت میاد بعد ۳۰۰ ملیون سود کن




علت استقبال نشدن به خاطر اینه که خیییییلیا از جمله منو در رزرو قرار دادن برا همین نمیتونیم ثبت نام کنیم


در واقع کم شدن تقاضای واقعی هستش
کسانی که تقاضای واقعی دارند اگه پول اضافه داشتند که بذارند بانک ببینند حالا کی اسم شون تو قرعه کشی در میاد
از همون دلال ها ماشین می خریدند .
شما به نفع سرمایه داران و دلال ها کار کردید
کاش اندازه جلبک شعور داشتید با لااقل اندازه جلبک برا جامعه مفید بودید


اوناییکه باید برای رسیدن به یک ماشین چند وسیله دیگر از زندگی را باید بفروشن بی اعتماد شدن
اونا اعتماد ندارن به این قرعه
میگن ما بفروشیم و اونا با پارتی بازی کاری کنن آدمای خودشون برنده شن
کلی ضرر کردیم
در واقع مردم را از اعتماد ساقط کردید از ریسک انداختید