|
کد خبر: ۱۶۶۱۴۲

شایعه افزایش قیمت بنزین در فروردین 1402؛ با گران شدن کارت سوخت حذف می شود؟

شایعه افزایش قیمت بنزین در فروردین 1402؛ با گران شدن کارت سوخت حذف می شود؟

به گزارش سرویس منهای فوتبال خبرگزاری دیلی فوتبال؛ منابع خبری در توییتر از فراگیر شدن شایعه افزایش قیمت بنزین در فروردین 1402 خبر دادند و به بررسی احتمالی حذف کارت سوخت با اعمال تعرفه های جدید پرداختند.

به نقل از دیلی اکسچنج، بازار شایعه افزایش قیمت بنزین داغ شده و برخی کارشناسان اقتصادی در فضای مجازی قیمت جدید بنزین و زمان اجرایی شدن طرح را اعلام کرده اند.

پیگیری ها نشان می دهد که برخی شایعه های جدید افزایش قیمت بنزین از جایگاه های سوخت شروع شده و بر اساس پست های توییتری کاربران، برخی از جایگاه داران به رانندگان می گویند که از هفته آینده منتظر گران شدن بنزین باشید.

از سوی دیگر برخی کارشناسان در فضای مجازی قیمت جدید بنزین و زمان اجرایی شدن طرح گرانی سوخت را هم اعلام کردند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده در صفحه مجازی برخی فعالان اقتصادی و کارشناسان مربوطه، 19 فرودین 1402 روزی است که بنزین گران می شود و به گفته آنها، این بار بنزین سهمیه ای 5 هزار تومان و بنزین آزاد 7 هزار و 500 تومان خواهد بود.

گفتنی است، با توجه به دو نرخی بودن تعرفه ها، احتمال حذف کارت سوخت خودروها منتفی است.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

شایعه گران شدن بنزین در فروردین 1402

برچسب ها: توییتر
ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟