احتمال جدایی کریستین اوساگونا از پرسپولیس
به گزارش دیلی فوتبال؛ این روزها مشکلات مالی گریبان اکثر باشگاههای فوتبال کشور را گرفته است و تیمهای دولتی مثل استقلال و پرسپولیس بیش از سایرین درگیر چنین موردی هستند و مطالبات بازیکنان و کادرفنی دردسری جدی برای آنها ایجاد کرده که در بین بازیکنان خارجیشان مشهودتر است.
در کنار جعل سند پرداخت و عدم واریز مطالبات دیاباته و میلیچ توسط استقلال که با تهدید فسخ قرارداد از سوی آنها روبرو شده، پرسپولیس هم مشکل مشابهی دارد و در پرداخت مطالبات کریستین اوساگونا ناکام بوده است.
اوساگوانا که قرارداد 150 هزار دلاری با پرسپولیس داشته قرار بوده ماهیانه 25 هزار دلار دریافت کند که تنها 24 هزار و 700 دلار در ابتدا به او پرداخت شد و دیگر پولی نگرفت و حالا دومین نامه او به باشگاه برای دریافت مطالباتش هم بیپاسخ مانده است.
مشخص نیست با ادامه این وضعیت همکاری اوساگونا با پرسپولیس دچار چه شرایطی شود.
منبع: ایلنا
پسندها:
0
گزارش خطا
ارسال نظر