برخورد با هنجارشکنان پیست آزادی؛ همایش را با دیسکو اشتباه گرفتند
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ منابع خبری در توییتر از برخورد با هنجارشکنانی که پیست آزادی را با دیسکو اشتباه گرفته بودند خبر داده و وزیر ورزش نیز این هنجارشکنی را خارج از عرف دانست.
حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان گفت: آنچه در حاشیه همایش خودروهای کلاسیک رخ داد، بههیچوجه قابل قبول نیست.
وی افزود: این همایش ۱۶ هزار نفر تماشاگر داشت، اما عدۀ معدودی با رفتارهای خارجاز عرف تلاش کردند، ساحت ورزش را لکهدار کنند.
سجادی تاکید کرد: حراست وزارت ورزش بهدقت موضوع را بررسی و با خاطیان برخورد قاطع کند.
گفتنی است، بهتازگی از سوی کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی مراسمی در مجموعه آزادی برگزار شد که در آن هنجارشکنی صورت گرفت.
- بیشتر ببینید:
- وزارت ورزش در خواب زمستانی؛ دیجی زن، کشف حجاب، رقص مختلط و مشروبات الکلی در پیست آزادی
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
مصاحبه وزیر ورزش درباره هنجارشکنی در پیست آزادی




چون خواهان دین سختگیری هستی و اعدام رو برای مردم می خوای پس نصیب خودت میشه شک نکن

راسته میگن دینتون داعشی پروره؟
چرا داعش و بوکوحرام و طالبان و ... تمام تروریست های جهان از دین شما هستن؟
حتی اگر دینتون اینقدر خشن نباشه، لابد یه پتانسیل هایی داره که همتون دیونه میشد میوفتید به جون مردم?

راسته که اسلام باعث ... میشه؟


همون همکاریهای مستر همفر و سید سعید جلیلی چوب تراش هستن وگرنه آنقدر نفرت پراکنی کار مسلمان واقعی نیست به جز خائن در لباس مسلمان
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
آنچه هست به مسلمانی ماست




