فیلم| حمله وحشیانه اراذل و اوباش به هیئت و لگد به پهلوی یک مادر در روز عاشورا
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ فیلم منتشر شده از حمله وحشیانه اراذل و اوباش به هیئت و لگد به پهلوی یک مادر در روز عاشورا بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.
در این ویدیو که با واکنش های منفی گسترده کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، عده ای از اراذل و اوباش در پوشش حضور در مراسم عزاداری در مسجد حضرت سیدالشهدا (ع) شهرک البرز تهران حضور پیدا کردند که پس از عدم رعایت شئونات اسلامی و بی ادبی و استفاده از الفاظ نامناسب نسبت به عزاداران و آمران معروف مسجد نهایتا در ظهر روز عاشورا به مادر و دختری محجبه در این مسجد متعرض شده و آنها را مورد هتک حرمت و ضرب و شتم قرار می دهند.
- بیشتر ببینید:
- مقایسه کارایی صندوق پست در ایران و اتریش
فیلم حمله وحشیانه اراذل و اوباش به هیئت و لگد به پهلوی یک مادر در روز عاشورا که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
فیلم هتک حرمت هیئت و ضرب و شتم زن محجبه توسط اراذل


اینجا هم ازین دعواها بین دسته ها زیاد بود













ولی حالیمه که همین چادر سیاه فاطمه زهرا بانوی دو جهان که خود نوره و دلیل آفرینشه ، همین حجاب و عفت و حیا مادر بزرگم و اجداد این سرزمین، این مرز و بوم و این ایران و گربه خوابیده رو نقشه روحفظ کرده
ولی سنگ شده های دنیاپرست و حروم خورا و حروم زاده هایی که حالا شدن پیاده نظامِ غرب آدم خوارِ مدعی حق بشر تو ایران این حقایق رو احساس نمیکنن چون سخت تر از سنگ شدن وابلیس و لشگرش هزار جور بهونه و نقشه براشون میبافه که از نور و حق رو بر گردونن و فقط دلشون خوش باشه به دو روز این دنیای پر از کثافت و جنایت
