کد خبر: ۲۳۴۰۴۱

عکس| اقدام جنجالی ماموران امر به معروف طالبان علیه هادی چوپان

عکس| اقدام جنجالی ماموران امر به معروف طالبان علیه هادی چوپان

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ عکس منتشر شده از اقدام جنجالی ماموران امر به معروف طالبان علیه هادی چوپان بازتاب گسترده ای در اینستاگرام داشته است.

در این تصویر که با واکنش های متفاوت کاربران در شبکه های اجتماعی مواجه شده، ماموران امر به معروف طالبان،‌ تصویر چهره هادی چوپان را در بازار کابل پایتخت افغانستان پوشانده اند؛ آنها معتقدند تصویرگری چهره انسان، غیراسلامی است.

عکس اقدام جنجالی ماموران امر به معروف طالبان علیه هادی چوپان که در اینستاگرام منتشر شده است را تماشا کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

عکس پوشاندن چهره هادی چوپان توسط طالبان

ارسال نظر
نظرات شما
ناشناس
-
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
طالبان پانزده سال پیش هم سر مجسمه بودا در استان بامیان افغانستان را با گلوله تانک منفجر کردند
کلاً با سر و کله آدمیزاد و جانوران مشکل دارند
پاسخ
آرامش
-
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۷
این فرهنگ غرب هست که عکس لخت زن و مرد رو به دیوار شهر میزنن و از بدن لخت زن و مرد برای تبلیغات استفاده میکنن غربی ها از چیز های جدید و تابو شکن خوششان می آید مثلا موزیک ویدئو ی خواننده ها هر چقدر لخت تر باشه و موسقی هر چقدر جدید تر باشه اون ها بیشتر استقبال می کنند اگر خواننده هاشون فقط یک سبک رو دنبال کنند اون ها از آلبومش حمایت نمی کنند دائما"باید خواننده ها سبکشون رو به روز کنند مثلا"کسی از ترانه ی جدید جنیفر لوپز استقبال نکرده چون به سبک قدیمی خوانده یکی از ترانه ها و موزیک ویدئو هایی که در دهه های ۷۰ یا ۸۰ پر بازدید شد ترانه ی مدونا به نام vogue(وُگ) یعنی مد، رایج بود ولی امروزه مدونا بیشتر سعی میکنه از LGBT یعنی تفاوت های امیال جنسی و رپر های جوان استفاده کنه لازم به ذکر هست که خواسته های اون ها با ما ایرانی ها خیلی فرق میکنه.
پاسخ
ناشناس
-
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
خانم آرامش شما از زبان انگلیسی سر در میارید
ببخشید عذر میخوام شاید سئوالم در اینجا بی ربط باشه
یه سئوالی داشتم میخواستم بدونم اگه به زبان انگلیسی مسلط هستید یه خواننده هست که اسمش را به انگلیسی نوشتم اِیس آف بِیس اسم چند تا از آهنگهاش نوشتم دو تا خواهر هستن که آهنگهاشون در یوتیوب هست! آمریکایی هستن سال ۱۹۹۳ خوندن و در دو تا از آهنگهاشون در یکی از آنها نوشته های قرآن را نشون میده و در یکی دیگه هم آینه کاری های حرم امام رضا را نشان میده میخواستم بدونم اگه شما از زبان انگلیسی سر در میارین بهم بگین راجع به چی حرف میزنن منظورشون چیه؟
اگه لطف کنید بهم بگید دو تا سئوال دیگه راجع به معنی چند تا آهنگ ازتون داشتم که برایم مهم است که بدونم بعداً بهتون میگم که چرا واسم مهم است اگه لطف کنید و بتونید آهنگ تصویری اینها را در یوتیوب ببینید و معنی اینها را بهم بگید ممنون میشم البته معنی کلی می‌خوام بدونم احتیاجی نیست کامل و کلمه به کلمه برام توضیح دهید فقط منظورشون را می‌خوام بدونم که راجع به چی حرف میزنن اگه براتون زحمتی نیست ممنون میشم
Ace Of Base_Happy Nation 1993
.
Ace Of Base_Beautiful Life 1993
.
Ace Of Base_ Living In Danger 1993
Ace Of Bace _Never Gonna say l'm
Sorry1996
Prince lgor_The Rapsody ft Warren g & Sissel 1997
پاسخ
ناشناس
-
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
خانم آرامش
نوشته های قرآن و تصویر سوره حمد در آهنگ Happy Nation را در یوتیوب سانسور کرده اند پیدا نیست!!!
کل تصویر فقط چند ثانیه بود که در این موزیک ویدئو سانسور کردند!
لعنتی ها تصویر سوره حمد را مات کرده اند تا پیدا نباشه!!!
در سایت دیگری میتوانید آهنگ کامل آن را جستجو کنید و ببینید
لعنت بر ذات کثیف صهیونیست آمریکایی!
طاقت دیدن دو خط از قرآن را ندارند!!
فقط میخواستم بدونم خواننده منظور از نشان دادن طالع بینی و اسطرلاب و آیات قرآن در این موزیک ویدئو چی گفته منظور چی بوده چیز خاصی نبود
ویدئوی کامل آن را دارم از یک شبکه لهستانی ضبط کرده ام در آخر ویدئو دوبار تصویر سوره حمد را نشون میده که در یوتیوب سانسور کردند!!
آمریکا مهد آزادی بیان
مهد آزادی ادیان
مهد آزادی عقاید
اسلام ستیزی
قرآن ستیزی
استاندارد دوگانه سیاست دوگانه دو رو دو رنگ فریبکار حقه باز ضد قرآن ضد مسلمان ها
خاک بر سر اونایی که سیاست های کثیف سیاستمداران آمریکا را جاهلانه تطهیر میکنند
پاسخ
ناشناس
-
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
ما هم اینجا طالبان زیاد داریم
پاسخ
ناشناس
-
۲۰:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
ببین تو یک شیعه هستی و مذهب شیعه خیلی تو دنیا مطرح نیست و نسبت به فرقه های دیگر اسلام تبلیغات ندارند و مذهب شیعه ه‍میشه حد اعتدال را دارد ولی فرقه های دیگر مثل اهل سنت و وهابیت بسیار آتیشی و در کل موی دماغ آمریکا و اروپا میشن به خاطر همین آمریکا و اروپا سخت گیری شدیدی نسبت به آنها دارند
پاسخ