کد خبر: ۲۴۸۶۰۶

واکنش علی پروین به بغل کردن ناهید کیانی در جشن پرسپولیس

واکنش علی پروین به بغل کردن ناهید کیانی در جشن پرسپولیس

به گزارش دیلی فوتبال؛ علی پروین پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره حواشی پس از بغل کردن ناهید کیانی تکواندوکار ایرانی گفت:

در مورد موضوع دیدارم با خانم ناهید کیانی مدال آور المپیکی کشورمان در این مراسم باید بگویم؛ من نشسته بودم و یک طرفم آقای درویش بود و یک طرف دیگرم هم آقای خوردبین.

یک خانمی آمد سلام و علیک کرد. وقتی سلام علیک کرد ما هم یک سلام علیک معمولی کردیم. فکر کردیم از مردم عادی است و عادی سلام و علیک کردیم و رفت.

وقتی این خانم رفت روی صندلی خود نشست محمود خوردبین به من گفت فهمیدی این خانم کی بود؟ گفتم نه! گفت این فلانی (خانم ناهید کیانی نایب قهرمان المپیک در رشته تکواندو است) گفتم راست می‌گی؟ من الان پیش او می‌روم. رفتم و شانه او را بوسیدم.

ارسال نظر
نظرات شما
علی
-
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
غلط کردی مردک بیسواد نچسب
با اون دختره بیشعور بدحجاب
پاسخ
هادی
-
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
مگه هر زنی که قهرمانه و افتخار آفرینه را باید بغل کرد و بوسید؟!
این دیگه چجوری توجیهه؟!
از مراجع قانونی می‌خوایم که ورود کنند و برابر قانون برخورد بشه.قانون برا همه یکی هست
پاسخ
ناشناس
-
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
هادی رگ غیرتت ترکید ولش کن
یه بار هم برای حقوق کارگران اعتراض کن
خدا لعنتتان کنه ما از شما بیشتر از حکومت ضربه خوردیم بس که آب تو آسیاب حرام خورها ریختید
پاسخ
مهرنوش
-
۰۵:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
تو خفه شو ناشناس بی شعور میام میزنم تو دهنت ها
پاسخ
ناشناس
-
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۲
مهرنوش
ذارت
پاسخ
حسین
-
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۳
هموطن اینجا صفحه مربوط به آقای پروین و حوادث رنگارنگ هست، نه اینکه ظلم به کسی را تشویق و تایید کنیم. و اما آقای پروین شما با کلمات محترمانه هم می تونید قدردانی کنید و لزومی به تکرار فعالیت‌های هنجارشکنانه و غیر شرعی در انظار عمومی نیست، ضمن اینکه حداقل صادق باشید و اعضای بدن را به دلخواه جابجا نکنيد، کار دکترها سخت تر بشه. در دفاع و انتقاد هم تابع هیچ رنگ و قومیت و...نباشیم، حق یک رنگ هست.
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟