|
آخرین اخبار:
کد خبر: ۲۵۱۳۲۹

اعتراف علی دایی به اشتباه تاریخی اش

اعتراف علی دایی به اشتباه تاریخی اش

به گزارش دیلی فوتبال؛ علی دایی از جمله چهره‌های بزرگ و تاثیرگذار در فوتبال ایران است که خیلی کم پای صحبت و مصاحبه می‌نشیند، ولی قطعا پای حرف‌هایی که زده است، می‌ایستد و آن‌ها را تکذیب نمی‌کند.

وی در ۳۰ شهریور سال ۱۳۹۱ در مصاحبه اختصاصی با خبرورزشی نکات ویژه‌ای را افشا کردند که با هم مروری روی آنها خواهیم داشت:

«طی سال‌هایی که در هرتابرلین فوتبال بازی می‌کردم، مدیر باشگاه را فقط چند بار و آن‌هم در مهمانی‌ها دیدم. اصلا از میان بازیکنان کسی با او ارتباط نداشت ولی این‌جا بازیکن راحت با مدیرعامل باشگاه در ارتباط است و شاید حتی خود مدیرعامل با بازیکنان تماس بگیرد.

من در ایران بیمه ندارم. این همه مالیات می‌دهم اما از این مالیات چه چیزی به من برمی‌گردد؟ اگر در آلمان مانده بودم به خاطر مالیات‌هایی که پرداخت کرده بودم، تا آخر عمر ماهیانه ۱۰هزار یورو بازنشستگی می‌گرفتم.

بزرگترین اشتباهم در تیم ملی این بود که وقتی هدایت آن را برعهده داشتم، دو بازیکن خاص را از جمع ملی‌پوشان اخراج نکردم. در آن مقطع فکر می‌کردم با این کار فوتبال آن‌ها تمام می‌شود. به خانواده آن‌ها فکر کردم و اخراجشان نکردم اما اگر آن زمان حرفه‌ای فکر می‌کردم، باید آن‌ها را از اردوی تیم ملی اخراج می‌کردم.

بعد از این‌که تیم ملی بازی را مساوی کرد هم چیزی را گردن آن‌ها نیانداختم بلکه تمام مسئولیت را خودم برعهده گرفتم
فردی که از خود اختیاری نداشت، گفت تکلیف شده تا علی دایی را اخراج کنم!»

در آن زمان این بحث مطرح شد که منظور علی دایی اتفاقات رخ‌داده در دبی قبل از بازی ایران و امارات بوده است. مسابقه‌ای که پاییز سال ۸۷ در چارچوب رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ برگزار شد و این شایعه به طور جدی مطرح بود که دو نفر از بازیکنان سرشناس تیم ملی که سابقه حضور در تیم‌های خارج از کشور را نیز دارند، خود را دیرتر از زمان مقرر به اردو رساندند و در مورد ساعت دقیق ورود به دبی حقیقت را به علی دایی نگفتند.

برچسب ها: علی دایی
ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟