|
کد خبر: ۲۶۵۰۵۸

فیلم| التماس متجاوزگران به دختر یاسوجی برای جلب رضایت

فیلم| التماس متجاوزگران به دختر یاسوجی برای جلب رضایت

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ سرتیب دوم ستاد کیقباد مصطفایی فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: در پی انتشار کلیپ‌های تصویری و صوتی در فضای مجازی در چند روز اخیر در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد، که احساسات عمومی و عفت جامعه را جریحه‌دار کرده است، موضوع با جدیت در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: بلافاصله پس از انتشار این محتواها، همکاران پلیس اقدامات فنی خود را آغاز کرده و از طریق پلیس فتا نسبت به شناسایی افراد و عاملان انتشار این کلیپ‌ها اقدام کردند.

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در همین راستا، پلیس با تأکید بر اینکه هیچ گونه بخشش یا چشم‌پوشی در قبال متعرضان به امنیت و آسایش عمومی نخواهد داشت، اعلام کرد که هرگونه تعرض به امنیت مردم، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت و به پشتوانه قانون، با قاطعیت و بدون هیچ‌گونه اغماضی با کسانی که نظم و امنیت عمومی را مختل کرده و آرامش روانی مردم را بر هم بزنند، برخورد خواهد کرد.

فیلم رویارویی دختر یاسوجی با متجاوز گران به وی که در اینستاگرام منتشر شده را تماشا کنید

برچسب ها: اینستاگرام
ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
زهرا
-
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
اعدام کنند این نره خر های بی وجود رو اینها خواهر مادر ندارند خاک بر سرشان
پاسخ
مطهره
-
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
هر خانمی که با آرایش و لباس زننده و رفتار جلب توجه کننده شرایط رو برای تجاوز فراهم کنه حقش هست که بهش تجاوز بشه و اتفاقاً ظالم خودش بوده عدالت نیست که این مرد ها رو اعدام کنید، این خانم وقتی داشت شرایط رو برای تجاوز فراهم میکرد به فکر آبروی خانوادش نبود؟ نمیشه که خانم هاتون به احکام اسلامی بی توجه باشند و انتظار اجرای عدالت اسلامی رو داشته باشند این ظلم هست آن ها غربی فکر کردند و باید انتظار اجرای قانون غربی را داشته باشند غربی ها در چنین مواردی فقط چند سالی به زندان می اندازند.
پاسخ
مصطفی
-
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
خواهر و مادر دارند ولی وقتی چشمشون به یه مادمازل بزک دوزک کرده می‌افته بچه خرگوشه وارد عمل میشه
پاسخ
ناشناس
-
۱۹:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
من بارها گفتم اگر در جامعه‌ای مردان تربیت داشته باشند امنیت هم ایجاد میشود مادری که پسرش را از خرابه ها جمع می‌کنه نتیجه‌اش میشه این ادبیات که مصطفی با یک خانم به کار می‌بره شما دقت کنید به حرفهای این بشر اون مطهره هم مثل عمر قضاوت می‌کنه آدم شاخ در میاره وقتی در کاری علمی ندارید نظر ندهید
پاسخ
مطهره
-
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
حکم اعدام برای متجاوز وقتی توسط قرآن آمده که زنان جامعه نقاب می گذاشتند این حکم به زنان مستوره تعلق میگیره نه زنان شما که بهشون گفتند: پابه پای مردها کار کنید و خرجتون رو دربیارید به دانشگاه بروید با پسر ها دانشگاه دوست شوید تا شوهر پیدا کنید و آن ها هم توهم مرد بودن دارند.
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟