|
کد خبر: ۲۶۵۹۴۹

عکس| پیام شادی بخش دختر اسماعیل هنیه به مردم سوریه

عکس| پیام شادی بخش دختر اسماعیل هنیه به مردم سوریه

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ سارا دختر اسماعیل هنیه با تبریک پیروزی مخالفان سوری در توییتی نوشت: ای سوریه برای تو شادیم انگار که فلسطین آزاد شد.

سارا هنیه چندین توییت در شادی سقوط بشار اسد نوشته و فیلم صحبت های پدرش درباره انتقاد از بشار اسد را منتشر کرد.

عکس توییت دختر اسماعیل هنیه در خصوص آزادی مردم سوریه که در توییتر منتشر شده را تماشا کنید.

واکنش دختر اسماعیل هنیه به سقوط بشار اسد

برچسب ها: توییتر
ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
صادقه
-
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
بشار اسد گاو نه من شیر ده برای ایران بود گاو نه من شیر ده، نه من شیر میده با یک لگد این سطل پر از شیر رو چپه میکنه، این همه عزیزان زحمت کشیدن آخرش گاو نه من شیر ده رفت طرف غربی ها اون ها هم ماشاءالله حکومتش رو سرنگون کردند، خدمت همه ی معاندین احمق عرض می کنم ایران کشوری بانفوذ و تاثیرگذار در منطقه هست او از همه چیز با خبر بود ولی دیگه حکومت بشار اسد هیچ سودی برای ما نداشت، بلایی باشی مصطفی بکری(یکی از نمایندگان مجلس مصر) استدلال میکنه که حکومت این گروه های مسلح نوید بخش آزادی و خوشبختی برای مردم سوریه نخواهد بود باید از انتقال این هرج و مرج به سایر کشور های عربی جلوگیری کرد من هم با نظر او موافقم.
پاسخ
ناشناس
-
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
از گلوی ایرانی زدید دادید به این عربهای اموی عباسی شیعه را از زندگی سیر کردید تا گردن این یابوها را کلفت کنید اینم آخرش چقدر گفتیم نکنید این کارها را به مردم خودتان برسید گفتید ما مرزها را بردیم چند هزار کیلومتر اونورتر حالا طالبان مثل افعی دوسر و اعراب اموی بغل گوشمان وزوز میکنند مدام اشتباه کردید ملت را نا امید و سرخورده کردید به اجنبی حال دادید برای ملت قانون شبانه تصویب کردید تنبیه و تهدیدشان کردید باز هم اشتباه خواهید کرد
پاسخ
ناشناس
-
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
آخه این دخترچی از سیاست چیچی حالیشه هنوز دهنش بو شیر میده
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟