عیدی دولت به چند دهک یارانه ای
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از واریز یارانه معیشتی جدید دولت به حساب برخی از دهک های جامعه خبر داد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از تامین اعتبار همزمان مراحل پنجم و ششم خرید سبد غذایی کودکان مبتلا به سوءتغذیه خبر داد.
«اسماعیل گرجی پور» گفت: بیش از ۱۳۴ هزار کودک پنج تا ۵۹ ماهه مبتلا به سوءتغذیه در حدود ۱۳۰ هزار خانوار در سالجاری مشمول این طرح هستند و سبد غذایی رایگان دریافت می کنند.
وی اظهار داشت: برای ۱۲۵ هزار و ۶۴۲ کودک دارای سوءتغذیه دهکهای یک تا پنج، مبلغ یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و برای هشتهزار و ۷۸۳ کودک دارای سوءتغذیه در دهکهای ۶ و هفت مبلغ ۶۶۰ هزارتومان اعتبار جهت خرید رایگان سبد غذایی مشتمل بر اقلام مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزشپزشکی در نظر گرفته شده است.
گرجیپور افزود: اعتبار این طرح در سال ۱۴۰۳ به صورت ۱۰ ماهه از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شده و مجموع اعتبار هر مرحله حدود ۱۴۴ میلیارد تومان است که برای سهولت دسترسی در حساب یارانه سرپرست خانوار مشمول واریز میشود که خانواده ها می توانند از طریق هر یک از کارت های بانکی متصل به حساب یارانه خود از مبلغ تخصیص یافته در فروشگاه های طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی خرید کنند.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون گفت: این سبد غذایی مشتمل بر ۱۶ قلم کالای اساسی است که خانوار فقط می تواند اقلام سبد تعیین شده که در همه فروشگاه های طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی در دسترس است را خریداری کنند.
- بیشتر ببینید:
- تکلیف قیمت بنزین در مجلس روشن شد