خبر مهم ترامپ برای ایران: حاضرم به تهران سفر کنم!
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ امروز 20 ژانویه 2025 مصادف با اول بهمن 1403 مراسم تحریف دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پایتخت این کشور انجام گرفت.
تحلیل و بررسی های زیادی نسبت به حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید به خصوص با توجه به ماجرای برجام مطرح شده است، همچنین صحبت های اخیر مسعود پزشکیان در خصوص آمادگی مذاکره با آمریکا، توجهات را در فضای رسانه دنیا به خود جلب کرده است.
برخی منابع خبری به نقل از آسوشیتدپرس مطرح کرده اند که دونالد ترامپ در ساعات اولیه حضور خود در کاخ سفید به عنوان رئیس جمهور جدید ایالات متحده ابراز کرده است: من یک سرمایه گذار برای رفاه مردم کشورم هستم ایران سرزمین بکری است من حتما با تهران مذاکره می کنم و حتی حاضرم به تهران سفر کنم.
همچنین نشریه فارن پالسی چند روز پس از انتخاب دونالد ترمپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، نوشته بود: فقط ترامپ با یک ابتکار دیپلماتیک جسورانه میتواند به تهران برود.
حالا باید منتظر اولین واکنش دیپلمات های دو کشور نسبت به اقدام به این حرکت سیاسی باشیم تا به گمانه زنی ها پایان داده شود.
- بیشتر ببینید:
- آقای پزشکیان مثل فردین راه رفتن هنر نیست!
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
اولین صحبت های ترامپ درمورد ایران پس از ورود به کاخ سفید

به همین خیال باش


صفحات بعدی هم چند تا تومار نوشتم به والله هیچ کدام بی ادبانه نبود?
ضدحال نزنید جان مادرتون


ترامپ بیا قدمت را بذار رو چشم شیعه آریایی دوازده امامی تا بهتر بتونی قرآن را آتیش بزنی
بیشتر از این چیزی نمیگم تا همینجا بس است که نسناس شیعه یقلوی بیشتر از این خجالت نکشه