|
کد خبر: ۲۷۷۴۸۰

مبلغ کالابرگ الکترونیکی مشخص شد

مبلغ کالابرگ الکترونیکی مشخص شد

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ رئیس‌ جمهور چند روز گذشته به تیم اقتصادی دولت دستور داد که تمرکزشان را بر بازار و ارایه کالابرگ داشته باشند به‌ طوری‌ که معیشت مردم آسیب نبیند و طرح کالا برگ کالا های اساسی بعد از ایام نوروز هم ادامه‌ دار باشد.

وزیر کار در خصوص مبلغ کالا برگ الکترونیک گفت: به ۳ دهک اول به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و به ۴ دهک‌ بعدی هر نفر ۳۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

یک دوره از کالابرگ قبل از عید و مرحله بعدی بعد از عید نوروز اجرا خواهد شد.

همچنین رئیس‌ جمهور گفت باید تبیین شود که چرا در این زمان مذاکره هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست؛ چرا که رئیس‌جمهور آمریکا با لبخند و ادبیات و زبان چرب‌ونرم سندی را امضا کرد که معنای فشار حداکثری بر مردم ایران را دارد.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

مبلغ کالابرگ الکترونیکی چقدر است؟

ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟