|
کد خبر: ۲۸۱۵۲۵

پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ بازار سهام روز یکشنبه را در حالی به پایان رساند که میزان ریسک‌های سیاسی و تنش‌های منطقه شدت یافته بود. عملکرد بازارساز بسیار خوب بود و توانست بازار را از هیجانات دور نگه دارد.

گفتنی است، حتی با وجود موکول شدن موضوع fatf به سال آتی و مشخص نبودن نتیجه آن، در عین حال افزایش تنش در خاورمیانه، واکنش امروز نمادهای گروه خودرویی خوب بود و بانک ملت با صف خرید قوی به کار خود پایان داد.

از اخبار مهم امروز می‌توان دعوت شدن سهامداران به مجمع عمومی فوق العاده برخی نمادهاب مهم در خصوص تصمیم ‌گیری برای افزایش سرمایه اشاره داشت.

اخزا در روزهای اخیر از 36 درصد گذشته و رقابتی میان صندوق‌های درآمد ثابت با نرخ سودهای بالای 36 درصدی شکل گرفته است. کارشناسان معتقدند، نرخ بهره در شرایط فعلی شدیدا بالاست و این رقابت میان صندوق‌های درآمد ثابت ریسک سرمایه‌گذاران را بیشتر کرده و حتی ممکن است موجب ضرر صندوق‌ها شود.

از سوی دیگر، بانک مرکزی به طور پله‌ای در حال افزایش قیمت دلار توافقی است. تا حدودی این اتفاق می‌تواند اثر افزایش نرخ سود بانکی و اوراق را کاهش دهد و موجب رشد بازار سهام شود.

گفتنی است، سهامداران هنوز نسبت به بورس دلگرمی کامل را ندارند و ترس در دل سهامداران موج می‌زند.

به این ترتیب، اگر بازارساز و اشخاص حقوقی به خوبی بازار را مدیریت کرده و اقدام به چینش سفارش‌های حمایتی کنند، همچنین رشد دلار توافقی متوقف نشود و نرخ بهره در همین حوالی بماند و سقف جدیدی را لمس نکند، بازار سهام کماکان می‌تواند به مسیر صعودی خود ادامه دهد.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.

پیش بینی تعادل در بازار بورس برای فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
ناشناس
-
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
تبانی شروع شد. پولهای رشوه زنوزی اثر کرد
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟