|
کد خبر: ۲۸۶۳۹۸

ادارات قزوین پنجشنبه ها تعطیل شد

ادارات قزوین پنجشنبه ها تعطیل شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ محمد میرزایی روز یکشنبه اظهار کرد: دستگاه های اجرایی و ادارات استان از ۱۵ اردیبهشت ماه جاری تا پایان شهریورماه امسال روزهای پنجشنبه تعطیل هستند.

وی ادامه داد: بانک و دستگاه های خدمات رسان در استان بایستی به طور عادی وظایف خود را همچنان ادامه دهند.

میرزایی با اشاره به اینکه تعطیلی روزهای پنجشنبه با هدف حفظ ناترازی انرژی انجام می شود، خاطرنشان کرد: ساعت کاری ادارات استان از ساعت ۷ تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه خواهد بود و پس از آن بایستی نسبت به خاموشی دستگاه ها و وسایل برقی خود اقدام کنند.

 

ارسال نظر
Captcha
نظرات شما
ناشناس
-
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
در استان قزوین ۱۰ شهرک صنعتی و ۶ ناحیه صنعتی مستقر میباشد که در آن ۳۷۰۰ واحد صنعتی فعالیت می‌کنند و به همین دلیل یکی از علل مهم ناترازی انرژی در کشور است. تصمیم بسیار ارزشمند جناب آقای دکتر نوذری، استاندار محترم قزوین در مورد تعطیلی ۴۵۵ ساختمان اداری در روز پنجشنبه ها که در آن هزاران کامپیوتر، لوازم گرمایشی، سرمایشی و روشنایی، مانیتور و غیره که انرژی زیادی مصرف می‌کنند ضمن کمک به حل ناترازی انرژی باعث تحکیم بنیاد خانواده خواهد شد.
پاسخ
ناشناس
-
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
از استاندار محترم قزوین جناب آقای دکتر نوذری برای کاهش ناترازی انرژی و تحکیم بنیان خانواده در استان قزوین متشکریم.
پاسخ
ناشناس
-
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
از جناب آقای دکتر نوذری ، استاندار محترم قزوین، بخاطر تعطیلی پنجشنبه‌ها که گام مهم در کاهش ناترازی انرژی و قطع برق و آلودگی هوا و تقویت بنیاد خانواده میباشد بینهایت سپاسگزاریم
پاسخ
ناشناس
-
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
تعطیلی پنجشنبه‌ها ضمن کاهش ناترازی انرژی باعث افزایش انگیزه کاری کارکنان و تحکیم بنیان خانواده شده و تبعیض بین تهران و شهرستانها را برطرف می‌کند.
پاسخ
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟