|
کد خبر: ۲۹۰۱۰۰

پایان جشنواره فیلم 100 با معرفی برترین‌ها

پایان جشنواره فیلم 100 با معرفی برترین‌ها

نورنیوز-گروه فرهنگی: چهاردهمین دوره جشنواره فیلم ۱۰۰ با شعار تولید فیلم‌های کوتاه یک‌دقیقه‌ای و با هدف ترویج مفاهیم اخلاقی، اجتماعی و انسانی، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد. مراسم اختتامیه این جشنواره در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

در بخش آثار برگزیده سازمان سینمایی سوره، تندیس و دیپلم افتخار به فیلم‌های «بیدرد» به کارگردانی جانبه باستان، «کیوسک» به کارگردانی محمد قادری و «چرخ و فلک» ساخته مریم محمدی اهدا شد. این فیلم‌ها توانستند با روایت‌های کوتاه و تأثیرگذار، توجه داوران را به خود جلب کنند.

جایزه ویژه «ایران جوان» به فیلم «یکی مثل خودم» ساخته مرتضی معتمدی‌راد تعلق گرفت و جایزه دبیر جشنواره نیز به فیلم «علم» به کارگردانی سیدمحمدحسین حسینی اهدا شد.

در بخش مهم دیگری از این مراسم، جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «پیام‌بر» ساخته سجاد انتظاری رسید که با نگاهی خلاقانه و انسانی، تحسین داوران را برانگیخت.

جشنواره فیلم ۱۰۰، به‌عنوان یکی از جشنواره‌های منحصربه‌فرد در حوزه فیلم کوتاه، جایگاه مهمی در کشف استعدادهای نو و روایت‌های مینیمال دارد.


ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟