|
آخرین اخبار:
کد خبر: ۳۲۹۷۵

نتیجه بازی استقلال و مس رفسنجان [هفته اول لیگ برتر] امروز شنبه 17 آبان 99

نتیجه بازی استقلال و مس رفسنجان [هفته اول لیگ برتر] امروز شنبه 17 آبان 99

به گزارش دیلی فوتبال؛ تیم های استقلال و مس رفسنجان در چارچوب بازی های هفته اول لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود آبی پوشان به پایان رسید.

گل های این بازی را وریا غفوری در دقیقه 58 و ارسلان مطهری در دقیقه 66 برای استقلال به ثمر رساندند.

با این نتیجه تیم استقلال سه امتیاز به حساب خود واریز کرد.

یکی از نکات جالب توجه در این دیدار، این بود که آبی‌پوشان موفق شدند طلسم‌شکنی کنند.

استقلال در چهار فصل اخیر نتوانسته بود بازی‌های اول خود را در لیگ برتر با پیروزی پشت سر بگذارد.

در سه فصل اخیر هم آبی‌پوشان در هفته اول موفق به گلزنی نشده بودند که هر دو این رکورد‌ها در بازی امروز شکسته شد.

گزارش نیمه اول دیدار استقلال و مس

دقیقه 5: شوت ارسلان مطهری با اختلاف کمی از کنار دروازه مس به بیرون رفت.

دقیقه 23: مهدی قائدی حرکت خوبی را آغاز کرد و توپ را هم برای فرشید اسماعیلی ارسال کرد اما شوت سرضرب این بازیکن راهی به دروازه نیافت و به بیرون رفت.

دقیقه 29: ارسلان مطهری با دروازه بان مس رفسنجان تک به تک شد اما ضربه این بازیکن را ناصر سالاری به خوبی در اختیار گرفت.

دقیقه 43: وریا غفوری از روی ضربه ایستگاهی شوتزنی کرد اما توپ او ثمری نداشت و راهی اوت شد.

گزارش نیمه دوم دیدار استقلال و مس رفسنجان

دقیقه 51: قایدی حرکت خوبی را آغاز کرد و مدافع پیش‌روی خود را هم برداشت اما توپ وی پس از برخورد به تیر دروازه برگشت داده شد.

دقیقه 56: شوت فرشید اسماعیلی را دروازه‌بان مس برگشت داد.

دقیقه 58 (گل اول استقلال به مس رفسنجان - وریا غفوری): آرش رضاوند با ضربه سر توپ را برای مهاجمان استقلال فرستاد اما توپ پس از تاثیرگذاری مدافع مس مقابل پای وریا غفوری که جلو کشیده بود افتاد و کاپیتان آبی‌پوشان موفق شد اولین گل بازی را برای تیم محمود فکری به ثمر برساند.

دقیقه 66 (گل دوم استقلال به مس رفسنجان - ارسلان مطهری): مهدی قائدی پاس زیبایی را از بین مدافعان مس برای مطهری ارسال کرد و این بازیکن هم موفق شد با شوتی سرضرب دروازه مس را برای بار دوم باز کند.

دقیقه 72: ضربه سر امامعلی را حسینی در اختیار گرفت.

دقیقه 81: توپ از سمت راست ارسال شد اما ضربه قیچی برگردان آوخ از روی دروازه استقلال به بیرون رفت.

ارسال نظر
Captcha
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟