روزبه چشمی به بازی استقلال و فجر سپاسی می رسد
به گزارش دیلی فوتبال؛ روزبه چشمی مدافع میانی تیم استقلال که در دو روز اول شروع تمرینات این تیم پس از تعطیلات موقتی، نتوانسته بود کنار دیگر استقلالیها تمرین کند از امروز به محل تمرین میرود.
چشمی در این مدت با حضور در کلینیک فیزیوتراپی استقلال زیر نظر کادر پزشکی این تیم کار کرد تا آسیبدیدگی اش را برطرف کرده و مجوز بازگشت به تمرینات استقلال را به دست بیاورد.
پیش از این شائبه نرسیدن چشمی به دیدار بعدی استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز به گوش میرسید که با این شرایط به نظر میرسد روزبه مشکلی برای این بازی نداشته باشد. ظاهرا استراماچونی از کیش هم پیگیر وضعیت چشمی بود و دغدغه این موضوع را داشت که باز هم یکی از مدافعان اصلی اش را در اختیار نخواهد داشت!
استقلال پنجشنبه 25 مهر 98 باید در تهران میزبان تیم شیرازی باشد تا در دور یک هشتم نهایی جام حذفی مقابل این تیم صفآرایی کند.
استقلال در دور قبلی گل ریحان البرز را به سختی و در دقایق وقت اضافه 3 بر یک شکست داد.
منبع: خبرورزشی
پسندها:
0
گزارش خطا
ارسال نظر
نظرسنجی
تیم ملی ایران از مرحله گروهی جام جهانی 2026 صعود می کند؟